Aksaray OSB Kreş

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 33 Yorum Ekle

Aksaray OSB Kreş

Aksaray OSB Kreş, Aksaray şehrinde faaliyet gösteren bir kreş ve anaokuludur. 2005 yılında kurulan kuruluş, çocuklara kaliteli eğitim hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Aksaray OSB Kreş, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer almaktadır. Kuruluşundan bu yana, çocukların eğitimine ve gelişimine önem veren bir yaklaşımla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Aksaray OSB Kreş, uygun fiyatlarla kaliteli eğitim hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, sunulan hizmetin kalitesi ve çocukların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eğitim kadrosu
  • Modern ve güvenli eğitim ortamı
  • Çocukların bireysel gelişimine önem veren eğitim programı
  • Sağlıklı beslenme programı
Aksaray OSB Kreş'i tercih etmeniz için çocukların eğitimine verdiği önem, deneyimli kadrosu ve modern eğitim ortamı gibi birçok önemli özellik bulunmaktadır. Çocuğunuzun sağlıklı ve mutlu bir şekilde gelişimini desteklemek için Aksaray OSB Kreş'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Aksaray OSB Kreş Yorumlar - 1

user110469

Aksaray Aksaray OSB Kreş Okul, çocukların eğitimine önem veren, kaliteli bir eğitim ortamı sunan bir kurum. Çocukların gelişimine katkıda bulunmak için özveriyle çalışan öğretmenler ve personel ile karşılaştım. Okulun fiziksel koşulları da oldukça iyi düzeyde. Çocukların hem eğlenerek hem de öğrenerek vakit geçirebileceği bir ortam sağlanmış. Benim için Aksaray Aksaray OSB Kreş Okul, çocukların güvenle bırakabileceğim bir eğitim kurumu oldu.

21 Mart 2024
Mustafa Eroğlu

Mustafa Eroğlu

2019:11:03 03:26:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı