Akıl Küpü Özel Öğretim Kursu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Akıl Küpü Özel Öğretim Kursu Aksaray

Akıl Küpü Özel Öğretim Kursu, Aksaray şehrinde eğitim alanında hizmet veren bir kuruluştur. Öğrencilere özel dersler, etütler ve kurslar sunarak akademik başarılarını artırmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Akıl Küpü Özel Öğretim Kursu, 2010 yılında eğitim sektörüne adım atmıştır. Kurulduğu günden bu yana birçok öğrenciye başarılı bir eğitim hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Akıl Küpü Özel Öğretim Kursu, kaliteli eğitimi uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlarımız, öğrenci ve velilerin bütçelerini zorlamayacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman eğitmenler
  • Bireysel ders imkanı
  • Hafta içi ve hafta sonu ders programları
  • Deneme sınavları ve takip sistemi
Akıl Küpü Özel Öğretim Kursu, öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerine ve en iyi şekilde geliştirmelerine yardımcı olmak için kaliteli eğitim hizmeti sunmaktadır. Bizimle çalışan öğrenciler, akademik başarılarını artırmanın yanı sıra özgüvenlerini de geliştirme fırsatı bulurlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Akıl Küpü Özel Öğretim Kursu Yorumlar - 1

user110461

Aksaray Akıl Küpü Özel Öğretim Kursu, öğrencilere kaliteli eğitim imkanı sunan bir kurum. Öğretmenlerin ilgili ve tecrübeli olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlıyor. Ayrıca öğrencilere bireysel ilgi gösterilmesi ve eksikliklerinin giderilmesi için özel çalışmalar yapılması da önemli bir avantaj. Ancak bazı öğrencilerin sınıf mevcudunun fazla olması nedeniyle bireysel ilgi göremediği yönünde şikayetler var. Genel olarak başarılı bir eğitim kurumu olduğunu söyleyebilirim.

21 Mart 2024
Lo

Lo

Bayraktar isimlerine dikkat! Hepsi bir puan verip kötü yorum yapmış kesin bot bunlar. Onun dışında kantini olsa müthiş bir yer.

2023:12:01 14:58:23
Zhr Dgn

Zhr Dgn

Yaklaşık 3 yıldır çocuğum akıl küpü özel eğitim kursuna gidiyor. Ortam olarak çok iyi. Çocuğunuzu gönül rahatligi ile emanet edeneceginiz bir kurum. Hem aile ortamı gibi sıcak hem eğitim öğretim asilayacak kadar ilgili. Öğretmenleri oldukça ilgili . Kurum da herkes eğitim öğretim odaklı. Kızım bu kurum sayesinde şuan fen lisesinde ve devamin da istediği üniversiteyi de bu kurumdan aldığı eğitim sayesinde kazanacak inşallah. Emeği geçen herkese teşekkürler

2022:09:13 12:50:12
sinan boyluca

sinan boyluca

2015 te bır kardesımi, bu yıl da diğer kardesımi gönderdim. Oğretmen kadrosu çok iyi ve oturmus. Konuları zamanında bitirip sonrasında tekrar ve deneme sınavları bolca yapıldı. Tereddüt etmeden oğrencınızi gönderebilirseniz

2021:07:23 09:33:14
Technological Developments

Technological Developments

Deprem bölgesinden geldim, çok iyi bir şekilde karşılandım ve her konuda çok yardımcı oldular.

2023:05:04 11:41:29
Mehmet Eyüp SUCU

Mehmet Eyüp SUCU

Başta kararsız kalmıştık ilk günden tercihlerin sonuna kadar verilen tüm sözleri tuttular. Öğretmenleri kadrolu ve kurum sahipleri de öğretmen ve derslere giriyorlar. Herşey için teşekkürler...

2021:08:21 13:14:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar 08:00–19:00

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı