Özel Akirfan Koleji

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 42 Yorum Ekle

Özel Akirfan Koleji Aksaray

Özel Akirfan Koleji, Aksaray şehrinde eğitim hizmeti veren köklü bir kurumdur. 1995 yılında kurulan okul, kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosuyla öğrencilerine en iyi eğitimi sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

1995 yılında Aksaray'da eğitim hayatına başlayan Özel Akirfan Koleji, o günden bu yana binlerce öğrenciye başarılı bir eğitim sunmuştur. Okul, her geçen yıl kendini geliştirerek öğrencilerine daha iyi imkanlar sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

Özel Akirfan Koleji, eğitimde kaliteyi ön planda tutarken aynı zamanda uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekmektedir. Ailelerin bütçesini zorlamadan kaliteli eğitim imkanı sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Geniş spor ve sanat aktiviteleri imkanları
  • Bireysel öğrenci takibi ve rehberlik hizmetleri
Özel Akirfan Koleji, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel gelişimlerine de önem veren bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmesi gereken bir okuldur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Özel Akirfan Koleji Yorumlar - 1

user110427

Aksaray Özel Akirfan Koleji, öğrencilerine kaliteli eğitim imkanları sunan bir okul. Öğretmenlerin ilgili ve donanımlı olması, derslerin etkili bir şekilde işlenmesini sağlıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça güzel ve öğrencilere rahat bir ortam sunuyor. Ayrıca sosyal etkinlikler ve sportif faaliyetlerle öğrencilerin gelişimine katkıda bulunuyorlar. Genel olarak memnun kaldığım bir okul, tavsiye ederim.Puan : 5

21 Mart 2024
Yollu Rasim

Yollu Rasim

1 yıldız çok, aklı olan bu okulu iyi araştırır, iyi yorum yapanlar genellikle kendi adamları.Sene içerisinde 6 öğretmen değişti, gelen gidiyor. Eğitim sifir. 2 sene cocuklarimi buraya gonderdim pişmanım. Simdi devlet okuluna gönderiyorum yemin olsun cocuklarimin tum dersleri duzeldi. Haa ṣunu belirtmek isterim ozel okul için durumum musait, dinimizi kullanan okullardan uzak durun.

2023:10:25 22:17:47
HACI SARI

HACI SARI

EĞİTİM ALANINDA ÇOCUKLARIGELECEĞE HAZIRLAMAK İÇİN DOĞRU ADRES.DİNİ EGTIMLEREDE ÖNEM VERİYORLAR.FİYATLAR DİĞER ÖZEL OKULLARA GÖRE MAKUL.ÖĞRETMENLER ÇOK İLGİLİ.ÇALIŞANLAR ÇOK SAYGILI ve İLGİLİMÜDÜR BEY ALİ ÇOK İYİ BİR YÖNETİCİ.OKULUN TEK EKSİ YÖNÜMUHASEBECİ BAYAN.İNŞALLAH BU SENE BU MESELEYİ HALLEDEROKUL YÖNETİMİ...HERKEZE TAVSİYE EDERİMÖZEL AKİRFAN KOLLEJİNİSAYGILARIMLA...

2023:05:13 19:28:36
Kemal

Kemal

Vallaha hocalar çok iyi ama saçma saçma kurslar çıkıyor aradabi

2023:06:05 18:38:29
Selman Emre Darilmaz

Selman Emre Darilmaz

Yöneticileri, öğretmenleri ve diğer çalışanlarıyla birlikte ekip ruhunu yakalayan Aksaray'ın güzel okullarından biri.

2013:08:11 17:02:20
Halis Zavlak

Halis Zavlak

Ali bey işinde Başarılı titiz. Aksaray da güzel eğitim veren nadir kurumlardan. Teşekkürler

2019:07:29 08:51:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi 09:30–16:30
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı