Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Aksaray Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

Aksaray Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu, Aksaray şehrinde eğitim hizmetleri sunan bir kuruluştur. 1980 yılında kurulan okul, geniş bir yelpazede eğitim programları ile hizmet vermektedir.

Tarihçe

Aksaray Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu, 1980 yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce öğrenciye eğitim imkanı sunarak topluma katkıda bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Eğitim programlarına katılmak isteyen herkesin bütçesine uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir eğitim programı yelpazesi
  • Uzman eğitmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri ve teknolojik altyapı
  • Esnek ders saatleri
Aksaray Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu, kaliteli eğitim hizmetleri ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmelidir. Herkesin eğitim alabileceği geniş bir program yelpazesi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu Yorumlar - 1

user110035

Aksaray Halk Eğitimi Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu İlkokulu, eğitim kalitesi ve öğretmenlerin ilgisiyle ön plana çıkan bir okul. Özellikle sanat alanında sundukları olanaklar ve etkinlikler öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyidir. Ancak bazı derslerde daha fazla uygulamaya yönelik çalışmalar yapılabilir. Genel olarak başarılı bir okul olduğunu söyleyebilirim.

21 Mart 2024
Duran

Duran

Rezalet hiçkimse işini yapmıyor 3 aydır kurs için bekliyorum hağla aramadılar. Kuruma gidiyorum hocanın numarasını veriyolar hoca kurs felan vermiyor bunlar kendi çöplükleri haline getirmiş kurumu canlarının istediklerine kurs veriyorlar.

2023:11:14 07:37:58
Ümran Demir Buldu

Ümran Demir Buldu

Gerek kurslar gerek açıköğretim işlemleriyle ilgili her türlü hizmeti alabilirsiniz

2022:06:10 11:23:42
TEOMAN YILMAZ

TEOMAN YILMAZ

Binlerce kurs yelpazesi ile hobi ve mesleki alanda gerçekten eşi benzeri olmayan ürünler yapılabiliyor. Herkesin bir şekilde katılmasını şiddetle tavsiye ederim.

2022:03:14 16:58:22
EmAsya Kay

EmAsya Kay

Hiç kimse telefonlara bakmıyor. Hiç bir bilgi alamıyorsunuz,

2023:06:26 11:19:00
Gökhan kartal

Gökhan kartal

Telefonlara hic bir şekilde cevap verilmiyor 4 gündür sürekli arıyorum neden yani işinizi düzgün yapmıyorsunuz açtıkları zamanda insanın ağzında lafı bırakıp pat suratına kapatıyorsunuz aramadan binaniza gelindiğinde neden aramadan geldin deniyor insaf ya millet sizin keyfinizi bekleyemez işi gücü bırakıp 😡

2021:08:04 10:33:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı