Piri Mehmet Paşa Ortaokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Aksaray Piri Mehmet Paşa Ortaokulu

Piri Mehmet Paşa Ortaokulu, Aksaray şehrinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Okul, öğrencilere geniş bir müfredat sunarak akademik başarılarını desteklemeyi amaçlamaktadır.

Tarihçe

Piri Mehmet Paşa Ortaokulu, 1990 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, öğrencilerin eğitim kalitesini artırmak ve onlara en iyi eğitimi sunmak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Okul, eğitim hizmetlerini uygun fiyatlarla sunmaktadır. Ayrıca, öğrencilere burs imkanları da sağlayarak her öğrencinin eğitimden eşit şekilde faydalanmasını hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir müfredat sunma
  • Deneyimli öğretmen kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Öğrenci merkezli eğitim anlayışı
Piri Mehmet Paşa Ortaokulu, öğrencilerin akademik başarılarını destekleyen ve onlara bireysel gelişim imkanı sunan bir eğitim kurumudur. Kaliteli eğitim anlayışı ve öğrenci odaklı yaklaşımıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Piri Mehmet Paşa Ortaokulu Yorumlar - 1

user109983

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, öğretmenler ilgili ve donanımlı. Öğrencilerin eğitim kalitesi oldukça yüksek. Ancak okulun bahçe düzenlemesi biraz daha düzenli olabilir. Genel olarak başarılı bir okul.

21 Mart 2024
Kemal Y.

Kemal Y.

Okula bursululuk sınavı için geldik. LGS şampiyonu çıkarmış bir okulun bahçesinin bu kadar bakımsız, bu kadar dağınık ve pis olması idare açısından hic hoş bir tablo değil. voleybol direkleri yamuk ve paslı. bahce de öğrenciler için 10 tane bank koyulması düşünülmemiş. bir tane var paslı ve kırık. okulun arkası kurumuş ot çöp yığını ve taş moloz parçaları var. Görüldüğü kadarıyla egitim de başarılı ve öğretmenleri bu konuda takdire değer ama idare sanırım yönetimde başarısız kalmış. Merkezdeki bir okul icin bunlar yapılamayacak şeyler degil.istenirse çiçek gibi olur. Ayrıca türk bayrağının rengi bayağı solmuş.

2022:09:04 09:00:00
Murat Eren Karataş

Murat Eren Karataş

Çay satılmıyor

2023:09:15 06:10:40
Ayşe Altundal

Ayşe Altundal

Öğretmenlerimiz çok kıymetli hepsi ayrı ayrı güzel özellikle fatih hocamız okul mudurmuz çok iyi yürekli öğrencileri için gerçekten çok çaba gösteren mükemmel bir okul müdürü

2019:06:27 05:53:47
Timur Altın

Timur Altın

Müthişş. Öğretmenler falan çok iyi. Hele müdür yardımcımız effsane!

2018:10:09 17:05:55
Alp Hasan Kasman

Alp Hasan Kasman

Iyi bir eğitim okulu

2023:05:31 13:20:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı