Ptt-adliye Sarayı Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Aksaray Ptt-adliye Sarayı Şubesi

Aksaray Ptt-adliye Sarayı Şubesi, Aksaray şehrinde bulunan önemli bir postane ve adliye hizmetleri merkezidir. Şube, posta hizmetlerinin yanı sıra adliye işlemleri için de hizmet vermektedir.

Tarihçe

Aksaray Ptt-adliye Sarayı Şubesi, uzun yıllardır şehre hizmet vermektedir. Gelişen teknolojiye ayak uydurarak sürekli olarak hizmet kalitesini arttırmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Ptt-adliye Sarayı Şubesi, posta ve adliye hizmetlerinde adil ve uygun fiyat politikası benimsemektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Posta hizmetleri
  • Adliye işlemleri
  • Uygun fiyat politikası
  • Profesyonel ve deneyimli personel
Aksaray Ptt-adliye Sarayı Şubesi, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine en iyi şekilde hizmet sunmaktadır. Posta ve adliye işlemleriniz için tercih edebileceğiniz güvenilir bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Ptt-adliye Sarayı Şubesi Yorumlar - 1

user109792

Aksaray Ptt-adliye Sarayı Şubesi Posta Ofisi oldukça hızlı ve verimli bir hizmet sunuyor. Personelleri güler yüzlü ve yardımsever. Kuyruk bekleme süresi de oldukça kısa. Her zaman temiz ve düzenli bir ortamda hizmet veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

21 Mart 2024
Onurhan Tipirdamaz

Onurhan Tipirdamaz

sıfır verilse onu veririrm. bir telefona bakmak bu kadar zoruna gidemez bir insanın. çalan telefonun sesinden de rahatsız olmuyorlar galiba o derece vurdum duymazlar.

2023:07:11 11:31:57
Hilal Dardan

Hilal Dardan

Bana ait olan bir kargo sırf 1 dk daha gitmemek için yan taraftaki binada birine teslim ediliyor. O adam da yanlışlık olduğunu farkedip bana ulaşmasa teslim edildiğinden dahi haberim olamayacaktı. Gelen kargo da ehliyet yani. Bu kadar baştan savma bir iş olamaz.

2022:03:22 15:36:19
Nebi Doğanay

Nebi Doğanay

2 haftadır kargo bekliyorum şikayet oluşturdum arayanda yok daha hiç bir kargomu eve alabilmiş değilim hep gidip kendim almak zorunda kaldim Aksaray PTT mi böyle yoksa yurt genelimi böyle? işini yapmayan yerler kapatılmalı. O kazandığınız parayı çoluk çocugunuzla nasıl yiyorsunuz HARAM zıkkım olsun PTT müdüründe iş yok demekki gerekli heryerde baş vuracağım eniginden cücügune kim işini yapmıyorsa ayıklandı. Sizlerde hakkınızı arayın arkadaşlar susmakla hiçbir şey düzelmez..

2020:10:15 12:00:36
Adeviye Ocak

Adeviye Ocak

Neden telefonlara cevap vermiyorsunuz gelmediğiniz halde evde yoktu diyip siyriliyosunuz 10gundur kargo bekliyorum ve sonuç evde yokmusum🤨

2019:12:21 10:35:11
True Game

True Game

Kargoyu eve getiriyorlar hiç zil çalmadan gidip evde yok diyorlar ben böyle birşey görmedim

2019:12:04 09:15:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı