Fizyoterapist metin içli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Aksaray Fizyoterapist Metin İçli

Aksaray Fizyoterapist Metin İçli, Aksaray şehrinde hizmet veren uzman bir fizyoterapisttir. Metin İçli, uzun yıllardır fizyoterapi alanında deneyimli ve başarılı bir profesyoneldir.

Tarihçe

Metin İçli, fizyoterapi alanında eğitimini tamamladıktan sonra Aksaray'da kendi kliniğini açmıştır. Yıllar içinde birçok hasta tarafından tercih edilen ve memnuniyetle karşılanan bir fizyoterapist olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Fiyatlar, hizmetin türüne ve süresine göre değişmektedir.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir fizyoterapist tarafından hizmet verilmesi.
  • Modern ve etkili fizyoterapi tekniklerinin kullanılması.
  • Bireysel tedavi planları ve takip programları oluşturulması.
Aksaray Fizyoterapist Metin İçli'yi tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzmanlığı, deneyimi ve hasta odaklı yaklaşımıyla size en iyi hizmeti sunmak için burada.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Fizyoterapist metin içli Yorumlar - 1

user109395

Aksaray Fizyoterapist Metin İçli, alanında uzman ve deneyimli bir fizyoterapisttir. Tedavi sürecinde hastalarına büyük bir sabır ve özenle yaklaşarak en etkili tedavi yöntemlerini uygulamaktadır. Kendisine danışan hastaların sorunlarını detaylı bir şekilde dinleyerek, kişiye özel tedavi planları oluşturarak hızlı bir iyileşme süreci sağlamaktadır. Aksaray'da fizyoterapi hizmeti almak isteyenler için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir uzmandır.

20 Mart 2024
Seyhan Özsevgeç

Seyhan Özsevgeç

Kendim bir tedavi almadım fakat annem ve eşim için merkezde bulundum. Metin bey ve tüm Defne sağlıklı yaşam merkezi ekibi tarafından her seansta, hastalar ve hasta yakınları olarak; güler yüzlü, samimi ve ilgili bir şekilde karşılandık. İngiltere’de ikamet etmekte olduğumuzdan sebep tüm seanslarımız ve tedavi süreci buna göre ayarlandı. Hem tedavi süreci boyunca hemde tedaviden sonra ilerlenecek tüm yollar müthiş bir özveri ile anlatılıp uygulandı. Metin bey ve ekibine teşekkür ediyor, ülkemize tekrar döndüğümüzde kendilerini tekrar görmeyi umut ediyoruz.

2023:12:27 02:38:48
Burak Macit

Burak Macit

Ağrılarınız olduğunda düşünmeden gidebileceğiniz bir fizyoterapist. Çok deneyimli ve ilgili biri. Aksaray' da en iyi olduğunu düşünüyorum. Kliniğindeki çalışanlarıyla birlikte çok güzel bir ekip kurmuş. İyi çalışmalar diliyorum.

2022:12:24 18:17:00
Gulsemın

Gulsemın

Metin Hocam ve ekibi işini hakkıyla yapan, kâr amacı gütmeyen insanlar.Ameliyat olmalısın denilen bel fıtıgımı tedavı ettı. Daha oncesınde boyun düzleşmemi tedavi etmişlerdi. Her ıkı tedavıden de fazlasıyla memnun kaldım.Hepsine tekrardan çok teşekkür ederim.

2022:12:24 07:46:58
Mehmet Nabi Arısaman

Mehmet Nabi Arısaman

Çok değerli Metin hocam Aksaray’ın en iyi fizyoterapistlerinden birisidir. Kendisini ve ekibini tebrik ediyorum. Belimde ve sırtımdaki problemi uygulanan seanslar ile çözdüler kendinlerini tekrardan tebrik ediyorum. Aksaray’da ve Türkiye’de önerebileceğim tek yer burasıdır, Güler yüzlülükleriyle ve her konuda yardımcı olan bir büyük bir ailedirler 😇

2022:04:11 12:20:51
Nur Altun

Nur Altun

Merhaba Metin beyCok Tesekkur Ederim.15 yıldır  degisik ülkelerde  çare ve tedavi aradığım ,iyilesmesi icin umudumu kaybetmeye başladığım boyun düzleşmesi rahatsizligimdan sizlerin vesilesi ile cok kısa bir sürede sadece manuel terapi ile şifa bulmak buyuk bir mutluluk benim için.Emegi geçen samimi ,kibar, seviyeli ,işini hakkiyla yapan personelinize de ayrica cok cok teşekkür ederim.Elleriniz ,ilminiz, bilginiz dert görmesin....Başarılarınız katlanarak artsin.Duamdasiniz.

2021:08:06 09:01:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı