Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Aksaray Batuhan Pet Market

Aksaray Batuhan Pet Market, 2005 yılında açılmış olup Aksaray şehrinde evcil hayvan sahiplerine hizmet vermektedir. Mağazamızda evcil hayvanlarınız için gerekli olan her türlü ürünü bulabilirsiniz.

Fiyat politikamız, müşterilerimize kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmaktır. Müşteri memnuniyeti bizim için ön plandadır ve her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve yardımsever personel
  • Evcil hayvanlar için özel tasarlanmış ürünler
Aksaray Batuhan Pet Market'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünler, uygun fiyatlar ve müşteri odaklı hizmet anlayışımız ile evcil hayvanlarınızın ihtiyaçlarını karşılamak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez batuhan pet market Yorumlar - 1

user109328

Aksaray Batuhan Pet Market Evcil Hayvan Mağazası'na son ziyaretimde oldukça memnun kaldım. Mağaza içerisindeki hayvanların bakımlı ve sağlıklı olduğunu görmek beni mutlu etti. Personelin ilgisi de oldukça iyiydi, sorularıma sabırla cevap verdiler ve yardımcı oldular. Mağazanın temizliği de takdir edilesi bir durumdu. Genel olarak çok keyifli bir alışveriş deneyimi yaşadım.

20 Mart 2024
Ceylin su Kocaer

Ceylin su Kocaer

Gerçekten çok güzel bir petshop sürekli olarak kendimize mama alıyoruz ve müşteriye karşı davranış çok güzel fiyatları ise çok uygun.

2023:07:04 11:20:02
Gülistan Keser

Gülistan Keser

Cok memnun kaldim her sey icin cok tesekkur ederim 🥰

2023:09:16 09:46:18
Yusuf arıkan

Yusuf arıkan

Fiyat ve müşteri - satıcı ilişkisinde memnun kaldigimiz bir petshoptur, ilgi ve alakasindan dolayi kendisine tesekkur eder herkese tavsiye ederim.

2022:08:28 12:40:31
zümrüt akgün

zümrüt akgün

Dört dörtlük bir yer aradığımiz her şey vardı çoğu petshoptan ucuz müşteriyle ilgileri çok güzeldi tavsiye ederim

2022:10:01 07:29:13
Abdullah Karaboduk

Abdullah Karaboduk

Evcil hayvanlarımız kaliteden. Biz ise fiyatlardan çok memnunuz. Herkese tavsiye ederim

2022:08:26 10:55:37

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı