park

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Aksaray Park

Aksaray Park, Aksaray şehrinde bulunan geniş ve yeşil bir parktır. Şehir merkezine yakın konumuyla ziyaretçilere doğayla iç içe vakit geçirme imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Aksaray Park, 1995 yılında açılmış olup, o günden bu yana şehir sakinlerine huzurlu bir ortam sunmaktadır. Park, zamanla çeşitli yenilikler ve eklemelerle genişletilmiş ve geliştirilmiştir.

Fiyat Politikası

Aksaray Park, ziyaretçilere ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Park içindeki aktiviteler ve tesislerden ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Geniş yeşil alanlar
  • Oyun parkı ve spor alanları
  • Piknik alanları ve mangal yapma imkanı
  • Kafeterya ve dinlenme alanları
Aksaray Park, şehir stresinden uzaklaşmak ve doğayla iç içe vakit geçirmek isteyen herkes için ideal bir mekandır. Aileler, çocuklar, gençler ve yaşlılar için uygun aktiviteler sunmaktadır. Gelip dinlenmek, spor yapmak veya piknik yapmak için tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez park Yorumlar - 1

user108726

Aksaray park Park oldukça güzel ve huzurlu bir ortama sahip. Yeşillikler arasında yürüyüş yapmak, banklarda oturup dinlenmek gerçekten keyifli. Çocuklar için de oyun alanları bulunması ayrıca bir artı. Temiz ve bakımlı bir park. Kesinlikle ziyaret edilmeye değer.

20 Mart 2024
Savaş Ünal

Savaş Ünal

Park çok güzel ama parki kullanan insanlar hayvan gibi kullanıyor yazıklar olsun hertarafi kirletiyorlar yazıklar olsun o müslümanlara🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

2023:08:07 16:24:33
Atilla Patlar

Atilla Patlar

Toplumun çok ihtiyaç duyduğu ve rahat sosyalleştigi güzel alanlardan birisi burası.Yalnız çevresindeki binalara ait çöplerin binaların kendi duvar diplerine alınması spor yapanların sağlığı açısından olumlu olur bir de sabah ve aksam olmak üzere belediyenin tahsis edeceği spor egitmenleri eşliğinde kültür fizik hareketleri yaptirilirsa iyi olur .İstanbul konutlarının sagindaki basket sahasinin oldugu alan da bu iş için cok uygun olur.covid 19 kolay atlatmanın en güzeli sopor olduğuna göre ilgililerin ve alanın sorumlularının düzenlemeler yapmaları güzel olur.yürüyüş bandi buraya da yapılırsa atıl durmaz zira cok az kullanılıyor saygılar sevgiler sağlıcakla.....

2020:11:16 17:15:32
Mustafa Aktürk

Mustafa Aktürk

Koşu bandınin kauçukları kalkmış onun disinda halisahasi falan efsane

2021:06:01 16:47:37
Harun Sayiner

Harun Sayiner

Belediye spor tesisleri ve çocuk parkınin bulunduğu güzel bir mekan

2017:06:30 11:34:09
Fazlı Genç

Fazlı Genç

Güzel bir tesis

2018:10:25 03:53:04

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı