ÖZ AKSARAY EXPRESS

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

AKSARAY EXPRESS

ÖZ AKSARAY EXPRESS, Aksaray şehrinde hizmet veren bir kargo ve taşımacılık firmasıdır. 1995 yılında kurulan firma, yılların verdiği deneyim ve güvenle müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında Aksaray'da küçük bir işletme olarak faaliyete başlayan ÖZ AKSARAY EXPRESS, zamanla müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve gelişmiştir. Bugün bölgedeki önde gelen kargo firmalarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Hızlı teslimat
  • Güvenilir taşımacılık
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
ÖZ AKSARAY EXPRESS'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uygun fiyatlarımız, hızlı teslimatımız ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem ile sizlere en iyi hizmeti sunmaktan mutluluk duyacağız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez ÖZ AKSARAY EXPRESS Yorumlar - 1

user108419

Aksaray ÖZ AKSARAY EXPRESS Taşıma Şirketi ile yaptığım taşıma işleminden çok memnun kaldım. Personelleri son derece profesyonel ve işlerini titizlikle yapıyorlar. Eşyalarım hiçbir zarar görmeden taşındı ve zamanında teslim edildi. Kesinlikle tavsiye ederim.

20 Mart 2024
Sinan Ingc

Sinan Ingc

Aksarayın güvenilir taşıması

2020:02:28 14:39:10
Mehmet Unverdi

Mehmet Unverdi

Garanti li evden eve asansörlü taşımacılık da olan tecrubeli ekibiyle birlikte başarılılar dilerim

2019:11:23 14:31:45
Beyza Sarı

Beyza Sarı

bir ay önceBu nakliyatı kesinlikle kullanmayın 6 aylık çocuğumla beni ortada rezil ettiler akşam vakti kesinlikle KULLANMAYIN ARKADAŞLAR. Taşımaya gelen adamlar elleri ceplerinde işten anlamayan insanlar. Verdikleri saatte gelmeyip geldiklerinde bir de ukalaca bize sabah taşırız diyorlar. Her şeyimi hazır etmişim buzdolabını çekmişim yiyeceklerim telef oldu yazık günah

2021:12:10 21:07:34
fatih t

fatih t

Daha bedava taşısalar taşıtmayacağım bir firma . Ekip çok amatör verdiğim nakliye ücretinin 5 katı zararım var.

2021:09:13 07:17:21
Deniz Levent

Deniz Levent

Zamanında hızlı ve kaliteli aksarayın öncü profesyonel firması

2021:02:10 10:23:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı