CineNora

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Aksaray CineNora Sinema Salonu

CineNora, Aksaray şehrinde yer alan modern ve konforlu bir sinema salonudur. 2015 yılında açılan bu sinema salonu, geniş ve rahat koltuklarıyla film keyfinizi en üst seviyeye çıkarmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

CineNora, Aksaray'da sinema tutkunlarına kaliteli bir film deneyimi sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde sürekli olarak yenilenen teknolojisi ve geniş film arşivi ile bölgenin en popüler sinema salonlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Öğrenci bileti: 15 TL
  • Tam bilet: 20 TL
  • 3D film gösterimleri için ekstra ücret alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yüksek çözünürlüklü ve geniş ekranlar
  • Modern ve konforlu koltuklar
  • Geniş film arşivi
  • Haftanın her günü gösterimler
CineNora, kaliteli film deneyimi ve uygun fiyat politikasıyla tercih edilmesi gereken bir sinema salonudur. Modern teknolojisi ve geniş film arşivi ile her zevke hitap etmektedir. Aksaray'da sinema keyfini en üst seviyede yaşamak isteyen herkesi CineNora'ya bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez CineNora Yorumlar - 1

user108357

Aksaray CineNora Film Kiralama hizmetinden çok memnun kaldım. Personel çok ilgili ve yardımseverdi. Film seçenekleri de oldukça genişti. Fiyatlar da oldukça uygun olduğu için sık sık tercih ediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Mart 2024
Gökhan Akdere

Gökhan Akdere

Sinema salonu değil sauna resmen. Film başladı 20 dk dayanabildim geri çıktım. Salonda klima yok göstermelik ufak vantilatör koymuşlar birkaç tane onlar da kapalı mekandaki sıcak havayı üfürüyorlar sadece. İnsan nefes alamıyor sıcaktan. Kesinlikle film falan izlenmez bu sinemada

2023:07:21 21:20:20
abou ishak

abou ishak

Sıfır bile çok ... Adamların tek derdi para olmuş . Millet içerde sıcaktan ölüyor kimsenin umurunda değil mısır paketi ile pervane yaptık kendimize yoksa dayanıp filme asla bakılmaz . Klima arızalı başka birşey demiyorlar . Yeni bir durum değil !!!yaptırın artık yada milletin hakkını yemeyin. Rezil bir yer ... Parkiste sineması en az on kat daha iyi !!!!!!!!

2023:08:06 16:27:01
hasan aktas

hasan aktas

hayatınız boyunca gelebileceğiniz en kötü sinemaönünden geçerken afrika sıcak hava dalgası yüzüne vuruyortemizlik konusu rezil zatenklima zaten yok depremi bahane edip yapılmadığını söylüyorlarçalışanlar zaten ilgisiz ve suratsızlartam anlamı ile rezalet sakın önünden geçmeyin25 30 dk sonra dayanamayıp izlemeden çıktık21.07.2023 19.00 oppenheimer

2023:07:21 17:34:51
Barış Ceviz

Barış Ceviz

Bir çok kişi sıcaklardan müzdarip olduğunu yazmış, haklılarda içerisi resmen sauna. Artı olarak salonu kim tasarladıysa ellerine sağlık. En güzel yerleri salon girişindeki merdivenlere vermişler.

2023:08:05 06:44:21
Eren Çetin

Eren Çetin

Sauna için geldiyseniz baya başarılı,40 derece yaz sıcağında haşlanarak film izledik klimalar çalışmıyormuş yaptırmak zor olmamalı

2023:07:29 14:04:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı