Görüntülenme - 47 Yorum Ekle

Aksaray Dutkun Tekel Bifea

Aksaray Dutkun Tekel Bifea, Aksaray şehrinde bulunan bir restoran ve kafe işletmesidir. 1998 yılında açılan işletme, lezzetli yemekleri ve sıcak atmosferi ile müşterilerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Aksaray Dutkun Tekel Bifea, 1998 yılında Dutkun ailesi tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleri ile müşterilerinin beğenisini kazanmıştır.

Fiyat Politikası

Aksaray Dutkun Tekel Bifea, uygun fiyatlarla kaliteli yemekler sunmaktadır. Menüsünde çeşitli et yemekleri, salatalar, makarnalar ve tatlılar bulunmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

  • Aileler
  • Arkadaş grupları
  • Çalışanlar

İşletmenin Farklılıkları

  • Taze ve kaliteli malzemeler kullanılması
  • Profesyonel ve güler yüzlü hizmet anlayışı
  • Şık ve rahat bir ortam
Aksaray Dutkun Tekel Bifea'yı tercih etmeniz için birçok neden var. Lezzetli yemekleri, uygun fiyatları ve sıcak atmosferi ile size unutulmaz bir deneyim sunuyoruz. Sizi de bekleriz!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Dutkun Tekel Bifea Yorumlar - 1

user107201

Aksaray Dutkun Tekel Bifea Alkol Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Farklı markalarda alkollü içeceklerin bulunduğu mağazada fiyatlar da oldukça makul. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Mağazanın temizliği de oldukça dikkat çekici. Kesinlikle tercih edilebilecek bir mekan. Puan : 5

19 Mart 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı