Aksaray Kaynak Halı Yıkama

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Aksaray Kaynak Halı Yıkama

Aksaray Kaynak Halı Yıkama, Aksaray şehrinde halı yıkama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yılı aşkın bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve profesyonel hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Aksaray Kaynak Halı Yıkama, 2010 yılında kurulmuş olup, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Halı yıkama fiyatları halının boyutuna ve türüne göre değişiklik göstermektedir.
  • Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemekteyiz.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli ve hijyenik temizlik
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Aksaray Kaynak Halı Yıkama'yı tercih etmeniz için en önemli neden, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmamız ve kaliteli hizmet sunmamızdır. Halılarınızı güvenle bize teslim edebilir ve temizlik konusunda endişe etmeden bize emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray Kaynak Halı Yıkama Yorumlar - 1

user106668

Aksaray Kaynak Halı Yıkama Çamaşırhane oldukça temiz ve titiz bir hizmet sunuyor. Halılarımı buraya götürdüğümde her zaman tertemiz ve mis gibi kokuyorlar. Ayrıca çalışanlar da son derece ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

19 Mart 2024
Rabia Kahraman

Rabia Kahraman

4 senedir halıları mı Kaynak halı yıkamaya veriyorum mükemmel temiz geliyor ellerinize sağlık aldıgınız para helali hoş olsun

2023:04:10 09:09:48
Av Mevsimi

Av Mevsimi

Teşekürler tüm halılarımi çok temiz bir şekilde yıkayıp evime teslim ettiler hem uygun hem temiz işçilik tavsiye ederim

2020:09:19 11:22:30
Mahmut Yigit

Mahmut Yigit

Aksaray kaynak Halı yıkamaya aradım aradıktan 15 dakika sonra geldiler ücretsiz servis aracıyla Halılarımı araçlarda yükleyip 3 gün sonra da işini bitirip teslim ettiler tavsiye ederim Karışma Ne yapacaksın

2021:06:19 10:53:50
Arzu Gür

Arzu Gür

Mükemmel bir temizlik, halılarınızı gerçekten güvenle verebilirsiniz, koltuk temizlede çok iyiler, hem temiz jem güvenilir kaliteli hizmet, helal olsun 👏

2020:12:16 11:45:37
Işık Işık

Işık Işık

Harika ötesi gerçekten elinize emeğinize sağlık.o kadar halıcı denedim bu kadar güzel yıkayan ilgili olan görmedim.ustelik diğerlerinden daha uygun fiyatı.Tekrar teşekkür ederim.

2020:09:19 11:23:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı