Özel Başak Çocuk Tıp Merkezi Aksaray

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 49 Yorum Ekle

Özel Başak Çocuk Tıp Merkezi Aksaray

Özel Başak Çocuk Tıp Merkezi Aksaray, Aksaray şehrinde çocuklara özel sağlık hizmetleri sunan bir tıp merkezidir. Çocukların sağlıklı büyümeleri ve gelişmeleri için uzman doktorlar ve modern tıbbi ekipmanlarla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Özel Başak Çocuk Tıp Merkezi Aksaray, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunarak bölgede önemli bir konuma gelmiştir.

Fiyat Politikası

Özel Başak Çocuk Tıp Merkezi Aksaray, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin fiyatları, yapılan muayene ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Çocuklara özel tasarlanmış tedavi odaları
  • Hızlı ve etkili tedavi yöntemleri
Özel Başak Çocuk Tıp Merkezi Aksaray, çocukların sağlığına önem veren aileler için ideal bir tercihtir. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerine destek olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Özel Başak Çocuk Tıp Merkezi Aksaray Yorumlar - 1

user106078

Aksaray Özel Başak Çocuk Tıp Merkezi oldukça temiz ve modern bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Randevu sistemi düzenli ve bekleme süreleri oldukça kısa. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış oyun alanları bulunması da ayrıca memnuniyet verici. Tedavi sürecinde detaylı bilgilendirme yapılıyor ve her adım açıkça anlatılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Mart 2024
Burcu Dinç

Burcu Dinç

Devlet hastanesini beğenmeyiz fakat başak çocuk tıp merkezi facia... Bir daha mı asla çocuğumu oraya götürmem. 3 gün üstüste götürdük. serum verdiler her gittiğimizde başka ilaç yazdılar. onu da geçtim, hemşireler çocuk canından anlamıyor. serumu bağlayamadıklarına çocugun elini şiştiğine mi yanayım. yoksa çocuk uyurken hemşire gelip direk yapışkanı çocuğun canını acıtarak feci bi şekilde çekti. böyle bi sağlık sistemi olamaz. çocuktan kan alıyorlar crp bile ölçmüyorlar

2024:01:07 19:50:32
Havva Şahin

Havva Şahin

5.5 aylık kızımın balgam şikayeti ile Nurullah Doktor Beye danıştık. İlgisi, efendiliğini çok beğendik. İnşallah kızım çabuk toparlar. Allah razı olsun Doktor Beyden.

2023:11:10 19:59:41
Batur Batur

Batur Batur

Hizmetlisinden doktoruna varıncaya kadar herkes çok alakadar. Teşekkürler başak

2024:01:22 16:01:48
gulsum ozdemir

gulsum ozdemir

Dr. Nurullah Yuksel Bey'in yaklasimi ve cozum odakli ilgi ve alakasindan cok memnun kaldik. Kendisine tesekkurlerimizi sunuyor iyi bir doktor arayisinda olanlar icin de kendisini tavsiye ediyoruz.

2023:07:25 15:53:03
Aysays aysays

Aysays aysays

Lütfen sayın hastane sahipleri girişe koyduğunuz personeli daha titiz seçin .saygisiz tavırlari terslemeleri hayretler icerisindeyim hal ve hareketlere.Erhan Kırlı hocamin geçecegini bilmesem adımımı atmazdim girişteki personel kızdan ve Memduh hocadan dolayı.Allah Memduh doktora da düşürmesin kimseyi .Saygı ,ilgi ,şefkat sıfır sıfır....İkinci soruyu sormaya korkuyor insan parayla rezilligin isim yapmış hali Memduh doktor.

2023:05:11 14:11:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–21:30
  • Salı 08:00–21:30
  • Çarşamba 08:00–21:30
  • Perşembe 08:00–21:30
  • Cuma 08:00–21:30
  • Cumartesi 08:00–21:30
  • Pazar 08:00–21:30

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı