Aksaray semt polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 57 Yorum Ekle

Aksaray Semt Polikliniği

Aksaray Semt Polikliniği, Aksaray şehrinde bulunan bir sağlık kuruluşudur. 1990 yılında kurulan poliklinik, geniş bir uzman doktor kadrosu ile hizmet vermektedir. Hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Aksaray Semt Polikliniği, 1990 yılında Dr. Mehmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, şehirdeki en köklü sağlık kuruluşlarından biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

Aksaray Semt Polikliniği, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Tedavi ve muayene ücretleri, sağlık sigortası kapsamında olup olmadığına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Geniş uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Acil servis hizmeti
Aksaray Semt Polikliniği, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlamaktadır. Hasta odaklı hizmet anlayışı ve acil servis hizmeti ile her zaman hastalarının yanında olmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Aksaray semt polikliniği Yorumlar - 1

user106073

Aksaray Aksaray semt polikliniği Hastanesi oldukça temiz ve düzenli bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Randevu sistemi de oldukça düzenli ve bekleme süresi minimum seviyede. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlatıcı bir ortam sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Mart 2024
Ebubekir Candan

Ebubekir Candan

Bu gün ilk defa gittim ve randevumun olmadığı İçin geri çevrilmedim dahiliye bölümünde doktorun yanındaki başörtülü asistan çok yardımcı oldu rabbim böyle iyi insanlarla karşılaştırsın çok teşekkür ederim iyiki varsınız

2023:07:17 15:12:27
Gokhan Mr

Gokhan Mr

Gerçekten rezalet bi polikinlik ne zaman gitsen ya doktor yok yada başka yere yönlediriliyorum Çalışanlar da ta dışarda sıgara içiyo yada hastalar için bekleme alanında sohbet ediyorlar yetkililelere duyrulur.

2022:08:22 05:10:17
F A

F A

Yurt dışına çıkacak olan kişiler, PCR testlerini İNNOVA hastanesinde yapabilir. Sonuçlar daha hızlı çıkıyor, çalışanlar güler yüzlü ve hastalara/insanlara güzel davranıyor, bütün sorularınızı cevaplıyorlar. Aksaray Semt Polikliniğinde mesaj saati kapılar açıldıktan sonra 30 dakika sonra başlıyor, çalışan kişiler insanlara insan gibi davranmıyorlar, ayrıca burada verilen bilgilerin çoğu yanlış. İnsanları yanlış yönlendiriyorlar ve soru sorduğun zaman çok sert tepkiler veriliyor. Kesinlikle başka yerde PCR testinizi yapmanızı öneriyorum ve ayni şekilde E-Nabızdan sonucunuzu alabilirsiniz.

2022:02:22 22:19:22
Riza Bayrakli

Riza Bayrakli

Telefonla ulaşmak nerdeyse imkansız…Eksi yıldız olsaysı degerlendirmem eksi 10 olurdu..

2021:09:18 07:25:26
EMRE ve soyadım

EMRE ve soyadım

Giriş yapılan yerdeki arkadaşlar çok güler yüzlü ve telefon kullanan yok galiba telefonu bakan kimse olmuyorda

2021:09:29 07:41:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı