Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi Aksaray

Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi, Aksaray şehrinde bulunan öncü bir sağlık kuruluşudur. Hastane, göğüs hastalıkları alanında uzmanlaşmış bir ekip tarafından hizmet vermektedir.

Tarihçe

Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiş ve birçok hastaya şifa olmuştur.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, hastaların bütçelerini zorlamadan kaliteli sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamaya odaklanmıştır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli hekim kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Hızlı ve etkili tedavi yöntemleri
Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Sağlık sorunlarınızda güvenilir bir adres arıyorsanız, Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi Yorumlar - 1

user106061

Hastaneye gittiğimde oldukça temiz ve düzenli bir ortamla karşılaştım. Personellerin ilgisi ve hastaya olan yaklaşımları da oldukça memnuniyet vericiydi. Doktorumuz da oldukça bilgili ve tecrübeliydi. Tedavim sürecinde her adımda beni bilgilendirdi ve destek oldu. Hastanenin genel olarak donanımı da oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

18 Mart 2024
callinectes spdus

callinectes spdus

Eski ğögüs hastalıkları hastanesi idi şu an da boş bina taşındı Aksaray Üniversitesi Eğitim araştırma hastanesi oldu

2019:02:14 19:38:46
Lokman koçak

Lokman koçak

Gögüs hastenesi. Rabbim hastalara acil şifa versin

2017:08:31 13:02:54
Şahin Aslan

Şahin Aslan

Mustafa Yazıcı Göğüs Hastalıkları Hastanesi

2017:01:18 10:30:34

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı