Doğumevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Aksaray Doğumevi

Aksaray Doğumevi, Aksaray şehrinde bulunan bir doğum ve kadın sağlığı merkezidir. 1990 yılında kurulan Doğumevi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla anneler ve bebekler için güvenli bir doğum ortamı sunmaktadır.

Tarihçe

Aksaray Doğumevi, 30 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir. Kurulduğu günden bu yana binlerce bebeğin dünyaya gelmesine yardımcı olmuş ve annelerin sağlıklı bir doğum deneyimi yaşamasını sağlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Doğum paketleri ve hizmetleri için farklı fiyat seçenekleri sunulmaktadır.
  • Hizmetlerin detaylı fiyat listesi ve ödeme seçenekleri için Doğumevi ile iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Doğuma ve doğum sonrası bakıma yönelik kapsamlı hizmetler
  • Anneler ve bebekler için konforlu ve güvenli bir ortam
Aksaray Doğumevi, annelerin ve bebeklerin sağlığına önem veren, güvenilir ve kaliteli hizmet sunan bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla tercih edilen bir doğum merkezi olma özelliğine sahiptir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Doğumevi Yorumlar - 1

user106059

Aksaray Doğumevi Hastanesi oldukça temiz ve modern bir hastane. Personellerin ilgisi ve hastaya olan yaklaşımları oldukça memnuniyet verici. Doğum sürecinde annelerin rahat etmeleri için gerekli olan her türlü imkan sağlanmış. Doktorlar da oldukça deneyimli ve güven verici. Genel olarak hastaneden çok memnun kaldım.Puan : 5

18 Mart 2024
Mehmet KILIÇ

Mehmet KILIÇ

Doğumevi

2017:08:26 13:53:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı