Maya Kadın Doğum Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 31 Yorum Ekle

Maya Kadın Doğum Hastanesi Aksaray

Maya Kadın Doğum Hastanesi, Aksaray şehrinde kadın doğum alanında hizmet veren öncü bir sağlık kuruluşudur. Hastanemiz, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla anneler ve bebekler için güvenli ve kaliteli bir doğum deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Maya Kadın Doğum Hastanesi, 2005 yılında Aksaray'da hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana binlerce annenin doğum sürecine destek olmuş ve sağlık hizmetlerini en üst seviyede sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Maya Kadın Doğum Hastanesi, her kesime hitap eden uygun fiyat politikasıyla hizmet vermektedir.
  • Hastanemizde sunulan hizmetlerin detaylı fiyat listesi ve ödeme seçenekleri için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve alanında uzman doktor kadrosu
  • Modern ve teknolojik ekipmanlarla donatılmış hastane
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
  • 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti
Maya Kadın Doğum Hastanesi, annelerin ve bebeklerin sağlığına verdiği önem ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir sağlık kuruluşudur. Doğum sürecinde güvenilir bir destek arıyorsanız, sizleri hastanemize bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Maya Kadın Doğum Hastanesi Yorumlar - 1

user106020

Aksaray Maya Kadın Doğum Hastanesi oldukça temiz ve modern bir hastane. Personel çok ilgili ve yardımsever. Doğum sürecimde beni çok iyi yönlendirdiler ve destek verdiler. Odalar da oldukça konforlu ve hijyenikti. Hastaneden çok memnun kaldım.

18 Mart 2024
Esra YILMAZ

Esra YILMAZ

Öncelikle memnuniyetle başlamak istiyorum kadın doğuma regl ile alakalı sorunum vardı ilgilenen nur hanımdan çok memnun kaldım ve verdiği ilaçlar,bilgiler çok etkisini gösterdi kendisine çok teşekkür ederim bir daha olsa tercih edeceğim doktor 🖤Cildiye için randevu oluşturmak istediğimizde evet müsaitliğimiz var denildi cilt doktorunun da orada olduğu bilgisi verildi arkadaşımın saçında dökülmeler vardı bölgesel olarak ve aktif sivilceler mevcuttu görüşme için gittiğimizde ise saçındakinin saç kıran olmadığı bilgisini vererek kendisinin cilt doktoru olmadığını estetik doktoru olduğunu söyleyerek bizi başka doktora yönlendirdi gittiğimiz doktor ise saç kıran olduğunu aldığı tahlil sonuçlarıyla söyledi madem kendisi estetik doktoru cilt için görüşme yapılmak istenildiğinde doktorumuz var denilmesin birde o kadar kesin söyledi saç kıran değil diye bir daha güvenip cilt konusunda en son tercih edeceğim yer bile değil orası

2023:12:23 11:42:24
Orhan Yarbaşı

Orhan Yarbaşı

Kesinlikle tavsiye edilicek bir hastahane değil yazı işlerinden tutun hemsirelerine kadar ilgilenme konusunda,yardımcı olma konusunda çok ve çok ilgisizler.bundan 2 yıl önce ilk bebegmizi de burada doğumunu yapmıstık tavsiye üzerine ozamanlar çok ilgili personeller vardı yazı işlerine bakan kübra hanım okadar ilgiliydiki yardımcı olması bizi ve hemşirelerde öyle bu memnuniyet üzerine bu hastahaneyi tercih ettik lakin eski si gibi bir güler yüzle karşılanma yok.

2024:01:02 11:01:42
BUSE KIVIRCIK PORTAKAL

BUSE KIVIRCIK PORTAKAL

Tek kelimeyle rezalet bir yer. O kadar umursamazlar ki, sizinle dalga geçer gibi konuşan personeller, sizi küçük görme vb. bir ton şey sayabilirim. Paranızla rezil olmak istiyorsanız gidebilirsiniz devlet hastaneleri buradan cok daha ilgili emin olun.

2023:08:28 01:55:05
SEMA Ünal

SEMA Ünal

1 yildiz bile vermek istemiyorum cünkü radevu saatlerine uymuyolar sagolsunlae 1,5 saat bekleme ve çalısanlar saygısız güler yüz yok boşuna paramızı verdik bir dahaa aska kimseye tavsiye etmiyorum 😡

2023:08:28 07:20:34
Rabia Kanlı

Rabia Kanlı

Nevres şahin doktora çok teşekkür ederim çok ilgiliydi ve bilgili bir doktor fiyatlar biraz uçuk 600 TL gitti nerdeyse muayene ücreti. labaratuvar sonuçları filan birde eksi tarafı çok bekletiliyorsunuz fakat danışmanlarınız çok iyi Güleryüzlü idiler.

2022:12:29 13:51:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı