Özel Medisaray Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Aksaray Özel Medisaray Hastanesi

Özel Medisaray Hastanesi, Aksaray şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur.

Tarihçe

Özel Medisaray Hastanesi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiş ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hastalarına en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Hizmetler

  • Genel cerrahi
  • Dahiliye
  • Kadın doğum
  • Çocuk sağlığı ve hastalıkları
  • Ortopedi

Fiyat Politikası

Özel Medisaray Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlar, yapılan işleme ve tedaviye göre değişiklik gösterebilir.

Neden Özel Medisaray Hastanesi Tercih Edilmelidir?

Özel Medisaray Hastanesi, deneyimli ve uzman kadrosuyla hastalarına güvenilir bir sağlık hizmeti sunmaktadır. Ayrıca modern tıbbi ekipmanları ve teknolojik altyapısıyla hastalarına en iyi tedaviyi sağlamayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Özel Medisaray Hastanesi Yorumlar - 1

user105990

Aksaray Özel Medisaray Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli son derece ilgili ve profesyonel. Randevu sistemi düzenli ve bekleme süreleri oldukça kısa. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Genel olarak memnun kaldım.

18 Mart 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı