Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi 400yataklı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi 400 Yataklı

Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi, Aksaray şehrinde hizmet veren 400 yataklı modern bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve alanında uzman doktorlar ile donanımlı bir sağlık ekibine sahiptir.

Tarihçe

Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi, 2005 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır. Sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip eden hastane, hasta memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek amacıyla uygun fiyat politikaları belirlemiştir. Sağlık hizmetlerimiz, kaliteli ve hesaplı bir şekilde sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • 400 yatak kapasitesi
  • Alanında uzman doktorlar ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Acil servis, poliklinikler, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri
Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri ve hasta odaklı yaklaşımıyla tercih edilmelidir. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastanemiz, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi 400yataklı Yorumlar - 1

user105966

Aksaray Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi, modern tesisleri ve uzman kadrosuyla bölgenin önemli sağlık kurumlarından biridir. Hastanenin 400 yataklı olması, geniş bir kapasiteye sahip olmasını sağlamaktadır. Hastanenin hizmet kalitesi ve hasta memnuniyeti oldukça yüksektir. Personelin ilgili ve profesyonel yaklaşımı, hastaların güven duymasını sağlamaktadır. Tüm bu olumlu özellikleriyle Aksaray Aksaray Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yüksek bir puan veriyorum.

18 Mart 2024
Zehra Zülal

Zehra Zülal

hasta odalarındaki tuvaletler çok çok kötü kokuyor. hastalar için son derece olumsuz bir durum, zaten mideleri bulanıyor anesteziden dolayı.verdikleri yemeğin porsiyonu çok küçük, hiç kimseyi doyurmaz (sözde devlet hastanesi ama yemeğe para harcamak durumunda kalıyorsunuz). kantin ve otomatlar da yine bu kısma çok uzak. refakatçi olarak uzun süre hastayı bırakıp gitmek istemiyorsanız aç susuz kalıyorsunuz yani.ayrıca hasta odalarının bulunduğu katta sigara içiliyor ve hiç kimse bu durum için bir şey yapmıyor. tüm kat sigara kokuyor.bir hastane için kabul edilemez durumlar. tam bir rezalet

2023:09:19 11:52:11
Ece

Ece

Devlet hastanesinde ki çalışanlar saygısız kaba arıyoruz telefondan baktıkları yok ilgi alaka sıfır saçma sapan işler yapıyorlar eski devlet hastanesi çok iyiydi şimdikilerin önünde ölsen bile müdahale yapmazlar

2023:12:28 06:03:20
Samime Dogan

Samime Dogan

babami 23 eylulde ambulance gelip aldilar ve iki gun yogun bakimda kaldi beyninde pihti atmis sag taraf felc konusamiyor toplamda 10 gun kaldi babam yurt disinda yasiyor yurt disindaki sigortamiza bildirdik onlarda hastane bilgilerine ve saglik raporunu istediDoktor bey sagolsun saglik raporunu verdi ama yurt disi sigorta doktor beyide hemsire hanimida arayip extra bilgi istemis bunuda kendileri bize soyledi doktor bey ve hemsire hanimbirde utanmadan bilgi veremeyiz daha fazla diye bize soyluyorlar babam onlarin yuzunden yurt disina sigorta araciligi ile goturulmedi bilgi eksikligindenBirde benim babami taburcu ettiler hasta halinde eve hasta arabasiyle getirildi merdivenlerden yukari tasidilar once altindaki carsafla tasiyorlardi carsaf yirtildi babam dusecekdi bataniye verdim onun ustune koyup birinci kata merdivenden tasiyip bir cuval gibi hasta babami eve terk ettiler yaziklar olsun size uc gun evde biz bakamadik her yeri enfeksiyon kapmis aksaray egtim ve arastirma hastanesi de bunuda simdiki babamin yatigi ozel hastaneden ogrendik burda cok iyi bakimi doktorlar hemsireler her gun babamla igileniyorDevlet hastaneleri rezillik neden devlet bunlari denetlemiyor kimse gitmesin devlet hastanesine doktorlara saygim var ama uzgunum hic menmun kalmadik allahim sabir versin butun hasta yakinkarina hemsireler cok rahat memurlardan rahatlar devlet hastanesinde oturdugu yerden bagriyor recetenizi gelin alin diye stagerler var butun gun bekleme odasinda bekleyip ders yapiyorlar anca yatak yapilacaksa onlari bir alip goturuyor hemsirenin biri cok yazik o stagerler oraya ogrenmek icin baslamis uzgunum bunlari yazdim icin

2023:10:24 06:11:46
Okyanus

Okyanus

Ya psikiyatr Esra Aslan... siz ne kadar sevecen, ilgili, detaylı, hastasını özel teşhisle inceleyen mükemmel bir doktorsunuz. Hem gözlemleriniz hem de hastalığın tanısındaki yeteneğiniz çok başarılı. Keşke tüm doktorlar sizin gibi anlayışlı olsa. Tabi diğer psikiyatr doktorları da iyi ama Esra hoca bir başka. Tüm doktorlara örnek olunur...akademik hayatında başarılar dilerim.

2023:09:29 06:59:18
Sina

Sina

psikiyatri bölümünden doktor merve durmuş hasta olmadığı halde randevunuz yok alamam kimse de size bakmaz diyerekten ilgilenmedi.Halbuki hastası da yoktu içeride yardımcısıyla beraber gülüşüp durdular. Allah razı olsun diğer doktor arkadaşlar ilgilendiler onlara duacyız Allah onlardan bin kere razı olsun .Sayın merve hanım sizin de bir çalışan olduğunuzu ve işinizin hastalarla ilgilenmek olduğunu burdan hatırlatırım.

2023:07:19 13:22:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı