Görüntülenme - 52 Yorum Ekle

Aksaray Shell

Shell, Aksaray şehrinde bulunan bir akaryakıt istasyonudur. 1960 yılında kurulan Shell, yıllardır müşterilerine kaliteli akaryakıt ve hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Shell, 1960 yılında Aksaray'da faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Shell, rekabetçi fiyatlarla kaliteli akaryakıt sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli akaryakıt
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Temiz ve düzenli istasyon ortamı
  • 24 saat hizmet
Shell'i tercih etmeniz için birçok neden var. Kaliteli akaryakıtı uygun fiyatlarla sunması, hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışı, temiz ve düzenli istasyon ortamı ve 24 saat hizmet vermesi gibi özellikleriyle Shell, müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Shell Yorumlar - 1

user105055

Aksaray Shell Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakım ve temizlik hizmetleri de oldukça kaliteli. Kesinlikle tercih edilesi bir istasyon.

17 Mart 2024
Alp Hasan Kasman

Alp Hasan Kasman

Güzel bir akaryakıt istasyonu tavsiye ederim

2023:12:06 12:10:54
Talip Driver

Talip Driver

İlgisizlik edepsizlik yıkama yeri ile ilgilenen yok jeton at tazyik çalışmaz adamlarda birdaha alıp atacaksın diyor güzel tezgah hayırlı işler birdaha gidilmz

2023:05:20 13:10:13
BÜLENT ATASOY

BÜLENT ATASOY

Tuvaletler Leş gibi en bakımsız shell

2023:09:18 03:37:23
Yakup Tasdemir

Yakup Tasdemir

Çok kötü bakan yok yıkama çalışmaz müşteriye ilgisizler

2023:02:03 11:07:23
jAvAd KoC

jAvAd KoC

Gelen müşteriyi dikkate almayan ve saatlerce yakıt almak için bekleten bir işletme bir pompa başında 5 araba var shell markasını kullanıp hiç hizmet vermeyen berbat tesis.

2022:05:03 11:32:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı