ALTIN ÇİÇEK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 44 Yorum Ekle

ALTIN ÇİÇEK Aksaray

ALTIN ÇİÇEK, Aksaray şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir çiçekçidir. Müşterilerine kaliteli çiçekler ve çiçek aranjmanları sunarak özel günlerde ve etkinliklerde unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

ALTIN ÇİÇEK, 1990 yılında Aksaray'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehrin en güvenilir çiçekçilerinden biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, sektördeki deneyimi ve uzmanlığı ile öne çıkmaktadır.

Hizmetler

  • Düğün, nişan, doğum günü gibi özel günler için çiçek aranjmanları
  • Mezuniyet, terfi gibi kutlamalar için özel çiçek seçenekleri
  • Özür dileme, tebrik etme gibi durumlar için çiçek gönderimi
  • Çelenk ve buket çeşitleri

Fiyat Politikası

ALTIN ÇİÇEK, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli çiçekler sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır ve müşteri memnuniyetini sağlamak adına fiyatlar rekabetçi tutulmaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

ALTIN ÇİÇEK, geniş bir müşteri kitlesine hitap etmektedir. Özel günlerini unutulmaz kılmak isteyen herkes, ALTIN ÇİÇEK'in hizmetlerinden faydalanabilir.

ALTIN ÇİÇEK'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli çiçekler, hızlı teslimat ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile her zaman yanınızdayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez ALTIN ÇİÇEK Yorumlar - 1

user104868

Çiçeklerim zamanında ve taze geldi, çok güzel bir aranjman oluşturulmuştu. Çok memnun kaldım, teşekkürler Aksaray ALTIN ÇİÇEK Çiçekçi!

17 Mart 2024
Kadriya Dizenaydin

Kadriya Dizenaydin

Herşey için çok teşekkür ederim aydından gitmiş olmamız bile bizi kendi memleketimizmiş gibi kucaklamaniz yardımcı olmanız güler yüzünüz her türlü ikramınız bizi çok memnun etti herkeze tavsiye ederim 1 yıl sonra düğünümüzde görüşme dilegiyle

2022:04:17 11:08:58
Bilgisayar Onarımcısı

Bilgisayar Onarımcısı

Güler yüzlü hizmet fiyatlarda çok iyi tavsiye ederim

2023:08:04 07:34:53
Ahmet Atik

Ahmet Atik

Anneler günü çiçek aldık 2 arkadaş böyle kalabalikta böyle yoğun bir günde bizimle ilgilenmeleri ve dier musterilerle ilgilenmeleri çok güzeldi . Siparişlerimiz dedigimiz saate adrese ulaşmış . Ben böyle ilgi alakayı başka yerde görmedim. SAYGILAR

2022:05:15 17:10:48
Hatice Alper Güler

Hatice Alper Güler

Pandemi döneminde geçirdiğimiz Anneler Günü'nde annemi mutlu etmemi sağlayan,uygun fiyat, güler yüz, ilgili satıcı kelimelerini rahatlıkla kullanabilceğim bir işletmedir. O dönemi fırsat haline getirip fiyatları yüksek tutan işletmelere inat, uygun fiyatı ve sorunsuz hizmetiyle tercih edilebilecek tek çiçekçi diyebilirim.Ayrica işletme sahibi ;genç, hevesli, çalışmaya istekli bir işyeri sahibi. Çok çalışan, müşteri memnuniyetine önem veren, yenilikçi bu genç işverenimize bol kazançlar ve başarılar diliyorum...

2021:11:18 09:39:41
Volkan Kilic

Volkan Kilic

Ürünleri gerçekten kaliteli özellikle orkideleri çok güzel ve temiz ulaşımı çok kısa zamanda yapıyorlar herşey için teşekkür ederim altın çiçek anlatmakla bitmez işyeri sahibi çok guleryuzlu karşılıyor ve ne istediginizi gerçekten bilen uygulayan ve sizi menmun eden bir kişi Furkan beye teşekkür ediyorum beni mahcup etmedi ...

2022:04:30 12:54:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı