ULUDAĞ ECZANESİ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Aksaray Uludağ Eczanesi

Uludağ Eczanesi, Aksaray şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olarak bilinmektedir. 20 yıldan fazla bir süredir sağlık sektöründe faaliyet gösteren işletme, müşterilerine kaliteli ve güvenilir ilaç hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Uludağ Eczanesi, 2000 yılında Aksaray'da açılmış olup, o günden bu yana şehirdeki en güvenilir eczanelerden biri haline gelmiştir. Deneyimli eczacı kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Uludağ Eczanesi, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ilaç ve sağlık ürünleri sunmaktadır. Ayrıca, düzenli olarak yapılan kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eczacı kadrosu
  • Kaliteli ve güvenilir ilaçlar
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Uygun fiyatlar ve kampanyalar
Uludağ Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, her zaman en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Sağlık konusunda güvenilir ve kaliteli bir hizmet arıyorsanız, Aksaray Uludağ Eczanesi sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez ULUDAĞ ECZANESİ Yorumlar - 1

user104183

Aksaray Uludağ Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Eczacılar ilgili ve yardımseverler. İhtiyacınız olan ilaçları bulmak konusunda da yardımcı oluyorlar. Tek sıkıntı bazen sıra beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldım.

17 Mart 2024
fırat taşkaya

fırat taşkaya

İnsanların sadece yaşadığı sorunlar, olumsuz deneyimlerde şikâyet etmek için değil aynı zamanda olumlu tecrübelerini bu güzel örneklerin çoğalması, çalışanların teşvik ve motivasyonu için de kıymetli olduğunu düşündüğüm için yorum yapma gereği duydum.Sağlık bütün paydaşları ile yoğun ve stresli bir sektör, böyle durumlarda nefis; nezaketi ve sabrı bastırıp sizi olmadığınız gibi davranmaya sevk edebiliyor.Böyle bir durumda nöbetçi eczane iken yolum düştü buraya. İlaçları aldıktan sonra fark ettim ki; kalabalığa rağmen eczacı hanımefendi içeri girince beni selamlamış, ilaçların kullanımını detaylı açıklamış, çıkarken geçmiş olsun diyerek uğurlamıştı. Telaşla yaptığım alışverişi mahcubiyetle tekrar hatırladım. Gencecik bir insan gecenin bi vakti vatandaşa hizmet vermeye gayret ediyor. Çevresine müşteri gözü ile bakmayıp insanlara kendini değerli hissettirdiği için, işini önemsediği için teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılar diliyorum.

2023:10:10 20:19:55
Ekrem SERBES

Ekrem SERBES

Elimden gelse sıfır vereceğim. Doktor reçete yazdı. Bende hasbel kader bu eczaneye gittim, reçeteyi verdim ilaçları aldım eve geldim. Baktım doktorum yazdığı ilaçlar hiç alakasi yok, aradım sordum : "Neymiş eş degermiş, başka yerde yokmuş" Benim adıma siz mi karar veriyorsunuz hangi ilaç olacagina, bari insan nezaketen der beyefendi o yok ama bunu veriyoruz.

2023:09:28 18:00:50
Betül Turhan

Betül Turhan

Hastasın yada hasta yakınısın doğal olarak stresin ve endişen bir hayli fazla işte bu durumda ilaç almaya gidiyorsun karşına güler yüzü ve endiselerini anlayan sorularınıza cevap veren gerekli açıklamayı sakin bir üslupla yapan aynı zamanda ilaçları nasıl kullanılmasi gerektiğini yan etkilerinin neler olacağını ne durumda doktorunuza danışmaniz gerektigi hakkında bilgi veren birinin olmasi da insanın açıkçası içini rahatlatiyor.Bu yüzden işini layıkıyla ve severek yapan Eşe hanım ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve başarılar diliyorum.

2023:11:14 07:59:05
Tülay Kerdiğe

Tülay Kerdiğe

Heryerde 100 ile 180 lira arası olan collajen takviyesi tabletini 300 liraya bana satan eczacı.Hakkımı helal etmiyorum.eczacilara da güvenim kalmadı artık sayenizde.

2023:09:28 05:44:45
ayşenur Gül

ayşenur Gül

İlaç almaya girip pozitif enerji yüklenip çıktığınız eczaneEczacı hanıma ve çalışan arkadaşlara ilgi ve alakaları için teşekkür ediyorum

2023:10:05 19:35:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:00
  • Salı 08:00–18:00
  • Çarşamba 08:00–18:00
  • Perşembe 08:00–18:00
  • Cuma 08:00–18:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı