Aksaray Adem Girgin Aile Sağlık Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Aksaray Adem Girgin Aile Sağlık Merkezi

Aksaray Adem Girgin Aile Sağlık Merkezi, Aksaray şehrinde hizmet veren bir aile sağlık merkezidir. 1995 yılında kurulan merkez, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Aksaray Adem Girgin Aile Sağlık Merkezi, 1995 yılında Dr. Adem Girgin tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, sağlık sektöründe kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek hizmet vermeye devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Hizmetlerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Sigorta anlaşmalarımız bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
Aksaray Adem Girgin Aile Sağlık Merkezi, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunan bir kuruluştur. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray Adem Girgin Aile Sağlık Merkezi Yorumlar - 1

user104013

Doktor çok ilgili ve alanında uzman biriydi. Muayene sırasında detaylı bir şekilde sorularıma cevap verdi ve tedavi sürecim hakkında beni bilgilendirdi. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir tutumu vardı. Ayrıca randevu saatinde bekletilmedim ve hızlı bir şekilde muayenemi tamamladı. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mart 2024
Rıdvan Doğan

Rıdvan Doğan

Sayın Adem bey ben senin fabrikanında çalışan Rıdvan doğan benim hakkım son nefesime kadar helal olsun inşallah ben senden bin katı razıyım güzel rabbim sendende razı olsun inşallah Allah’ın tüm güzel duaları özerinde olsun inşallah seni hiçbir zaman dar güne koymasın Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah saygılarımla arz ederim

2021:10:04 07:56:07
Hamza Düzgün

Hamza Düzgün

2018:01:01 13:49:41
tuba uslu

tuba uslu

2018:02:01 07:43:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı