Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 58 Yorum Ekle

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Aksaray şehrinde hizmet veren modern bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve alanında uzman doktorlar ile donanımlı bir tıbbi ekip tarafından yönetilmektedir.

Tarihçe

Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2006 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli sağlık hizmetleri sunma misyonunu benimseyen hastane, sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip ederek hizmet kalitesini artırmaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek amacıyla uygun fiyat politikaları belirlemiştir. Sağlık hizmetlerimiz, kaliteli ve hesaplı bir şekilde sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş branş yelpazesi
  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunarak, her zaman hastalarının yanında olmayı ve onların sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Bizimle sağlığınız güvende!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yorumlar - 1

user103849

Aksaray Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorlar oldukça ilgili ve profesyonel. Muayene sırasında hastaların sorularına sabırla cevap veriyorlar ve tedavi sürecinde gerekli olan her türlü desteği sağlıyorlar. Hastanenin genel temizliği de oldukça başarılı. Doktorlarına güvenebileceğiniz bir hastane.

16 Mart 2024
Alperenberat

Alperenberat

Hastane berbat bütün doktorlar stajyer kapalı kadının yanında bir erkek vardı ve o kişinin saçının açık olması lazımdı muane içinAçık olmsı gerekiyordu ve adama çık bile demediler hadi onu geçtim bir keresinde göz için gittim benden sonraki kişiler bile girdi ama hiç bişey demediler ben baya uzun bekledim ve çok şikayetçiyim çünkü bütün doktorlar hiç birşey bilmiyorlar önceden gitmiştik gene gittik önceden kireç var demişlerdi şimdide aynı doktor bişiy olmamış vb. Diyor gelelim doktorlara doktorlar daha stajyer ve bir çocuğun yanında bile küfür etmeye cesaretleri yetiyor biraz vicdanlı olur insan ama bunlar insan bile değil berbat bir hastane başka hastane olsa giderimde yok işte.

2024:01:11 09:00:06
çağrı Aka

çağrı Aka

Cildiye polikliniği Hüseyin SAMAN: yazacak çok şey var ama yapacak bir şey yok. Doktor olmuşsun ama adam olamamışsın.muayene odasının dışında Hüseyin bey bir şey sorabilir miyim, hocam bakar mısınız diyen hastaya yüzüne bile bakmadan cevap vermeye tenezzül etmeden geçip gitmek. Kamu hizmeti yürüttüğünün farkında değil.

2023:12:25 12:56:33
Yahya Hakan

Yahya Hakan

Bugün Eşim için Nöroloji bölümünde randevumuz vardı.Hiç sorun yaşamadıkAncak yan odada ki geçmişte benimde başıma gelen bugünde yaşlı teyze ve amcanın yaşadığı bir duruma şahit oldukDr.Reyyan EZERSorum şu NEDEN bir hekim avazı çıktığı kadar hiç şık olmayan bağırma eyleminde bulunur. BÖYLE OLMAZ.

2023:12:13 12:59:14
Selim SAYGILI

Selim SAYGILI

aksaray için yeterli büyüklükte bir hastane ama eksiği çok fazla. mesela birçok branşta doktor yok veya yeterli sayıda değil. mesela gastroenteroloji, göz hastalıkları, kadın doğum vs. mevcut doktorlar da muayene için yeterli sayıda randevu açmıyor ancak gün içerisinde hastane çalışanları yanlarında dışarıdan gelen hastaları götürüp muayene ettiriyorlar, doktorların yoğun olmasının ve randevu bulunmamasının temel nedeni bu. hastane yönetiminin bu işe acil çözüm bulması gerekiyor. Yani doktorların randevu sistemine az hasta açıp hastane çalışanlarının getirdiği yakınlarını veya tanıdıklarını muayene etmesi ve tanıdığı olmayanları bekletmesi etik değil.

2023:08:24 05:58:54
Ceyda Takmaz

Ceyda Takmaz

Bi hastalık hastası olup, ayda en az 3 4 kere giden biri olarak Dahiliye bölümündeki Yakup Derin hocaya gerçekten çok teşekkür ederim. İşinde çok başarılı ve ilgili bir doktor olarak, umarım gerçekten ilgilenilmeye ihtiyacı olan hastalar için randevu bulup kendisine tedavi olabilirsiniz.

2023:11:24 07:40:26

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı