Op. Dr. Mücahit Emre Aksaray Göz Doktoru Aksaray Göz Doktorları Aksaray Özel Göz Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Aksaray Op. Dr. Mücahit Emre Göz Doktoru

Op. Dr. Mücahit Emre Aksaray Göz Doktoru, Aksaray şehrinde hizmet veren özel bir göz hastanesidir. Göz sağlığı alanında uzmanlaşmış olan bu kuruluş, modern teknolojiyi kullanarak hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Mücahit Emre Aksaray Göz Doktoru, uzun yıllardır göz sağlığı alanında hizmet veren deneyimli bir ekipten oluşmaktadır. Hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmişlerdir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Ameliyat ve tedavi fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman ve deneyimli doktorlar
  • Modern teknoloji ile donatılmış tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Op. Dr. Mücahit Emre Aksaray Göz Doktoru, göz sağlığınızı önemseyen ve size en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan bir kuruluştur. Uzman doktorlarımız ve modern ekipmanlarımız ile göz sağlığınızı güvenle emanet edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Op. Dr. Mücahit Emre Aksaray Göz Doktoru Aksaray Göz Doktorları Aksaray Özel Göz Hastanesi Yorumlar - 1

user103814

Op. Dr. Mücahit Emre gerçekten alanında uzman ve güvenilir bir göz doktoru. Kendisiyle yaptığım muayene sonrasında sorunumu detaylı bir şekilde açıkladı ve tedavi sürecim hakkında beni bilgilendirdi. Hastalarına karşı son derece ilgili ve sabırlı bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

16 Mart 2024
Ayse Uysal

Ayse Uysal

Bugün göz muayenesi oldum. Son derece güler yüzlü ve ilgili bir personel tarafından kayıt işlemlerim yapıldı. Yine aynı şekilde ilgili bir başka personel göz ölçümlerimi yaptı. Doktor Bey nezaketle ve aceleye getirmeden, dikkatle muayeneyi gerçekleştirdi. Son derece memnun kaldığım bir hizmet deneyimi oldu. Kendilerine teşekkür, göz rahatsızlığı olan kimselere de tavsiye ederim.

2023:09:28 10:07:08
XXDarkNight TR

XXDarkNight TR

Bugun ailecek gittik cocuklarimizi muayne etti doktor bey ama o kadar guzel karsilama o kadar guzel ilgi vardiki cok hoşumuza gitti. Çalışanlar doktor bey doktor hanim cok teşekkür ederiz ilginize alakaniza kesinlikle göz sorunu olanlara tavsiye ederiz..Emeğinize sağlık

2023:11:16 19:11:07
Sevinç ÖZBİLEN

Sevinç ÖZBİLEN

Doktor Bey, harika çok ilgili, samimi sabırlı, en ince ayrıntısına kadar anlatıyor değerlendiriyor devlete gittim başından atar gibi ilgisiz isteksiz doktorlar vardı. Mücahit Emre Aksaray için bir şans olmuş.

2023:09:22 16:48:13
İlayda KAYNAK

İlayda KAYNAK

Gerçekten ama gerçekten harika bir doktor ilgi alaka bilgili ve kültürlü bir beyefendi Güleryüz sıcakkanlı hizmetleriyle harika bir klinik🩷🥹

2023:09:27 05:28:44
Ahmet Hasan Ulubaş

Ahmet Hasan Ulubaş

Heryerde özel muayeneen en az 500 ve 1000 tl. Ücret neden çok düşük ? Yanlış anlaşılmasın kafa karıştırıcı bir durum !!! Ben daha muayeneye gidecem. Bu yüzden 3*** . Aksaray en iyi göz doktoru diyorlar. Hem de en ucuz nasıl oluyor anlamadım??

2023:08:21 20:21:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:30–17:00
  • Salı 09:30–17:00
  • Çarşamba 09:30–17:00
  • Perşembe 09:30–17:00
  • Cuma 09:30–17:00
  • Cumartesi 09:30–13:00
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı