Aksaray Hasandağı Cerrahi Tıp Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Aksaray Aksaray Hasandağı Cerrahi Tıp Merkezi

Aksaray Hasandağı Cerrahi Tıp Merkezi, Aksaray şehrinde bulunan öncü bir sağlık kuruluşudur. 1995 yılında kurulan merkez, uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hizmet vermektedir.

Tarihçe

Aksaray Hasandağı Cerrahi Tıp Merkezi, kurulduğu günden bu yana hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir. Yıllar içinde tecrübesini ve uzmanlığını arttırarak bölgenin tercih edilen sağlık merkezlerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Merkezimiz, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
  • Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, hastalarımıza detaylı bilgi verilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Alanında uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı
Aksaray Hasandağı Cerrahi Tıp Merkezi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla hastalarına güvenilir ve kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır. Sağlık sorunlarınızda tercih edebileceğiniz öncü bir kuruluştur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray Hasandağı Cerrahi Tıp Merkezi Yorumlar - 1

user103789

Aksaray Aksaray Hasandağı Cerrahi Tıp Merkezi'nde muayene olduğum doktor son derece ilgili ve profesyoneldi. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kendisine güvendiğim için rahat bir şekilde tedavimi tamamladım. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mart 2024
Burcu Eroglu

Burcu Eroglu

Bu hastahaneye yanık sebebiyle gitti ilk gittiğim gün belimde ve bacağımda yanıklar vardı belime yapılan pansumandan memnun kaldım fakat bacağımdaki pansuman sürekli düştü ve serum yapıldı yapılan yer morardı hep ikinci gün gittiğimde memnun kaldım gayet hemşireler iyiydi fakat uçuncu gün gittiğimde tamamen rezillik yaşadım ilk gün yapan kisiler vardı bcagimdaki pansumanın sürekli düştüğünü söylediğimde yapılan savunma biz belini görünce bacagindakini pek önemsemedik nasıl onemesenmez orada yanık eve geldim baktım yaranın bir kısmi açık bırakılmıştı ve iltihap kapabilcek bir yara krem falanda sürülmemişti tekrardan gittim ve resmen azarlandım tekrar yaparken canimi acıtarak çekiştirerek yapıldı bunu yapan hemşire de Asya diye bir hanımefendi üslubu kesinlikle iğrenç davranışı sesini yükseltmesi bu kişiyi görürseniz sizinle ilgilenirse gerçekten başka birini isteyin Çünkü asla hastayı önemsediğini düşünmüyorum buraya giderken iki kere düşünün derim

2023:08:24 09:45:07
Şükrü Yalcın

Şükrü Yalcın

Acil parmak keşsigii için gitti eşim 240 TL almışlar hiçbir işlem yapmadan faturamı talep ettim yarın mahkemeye vereceğim faturaya yeşil alan muayene farkı yazmışlar oysa kan durdurmak için acile gitti üstelik emekliden acilde ücret alınmaması gerkiyordu soledim istediğiniz yere gidebilirsiniz şikayet e dediler

2023:05:22 22:38:41
Ummuhan Akay

Ummuhan Akay

12 ekim gecesinde oradaydim 380 tl serum ve muayene ücreti aldilar ama hic bi tedavi sonucu alamadim kesinlikle para tuzağı bi hastahane

2022:10:12 22:46:00
Merve Arduç

Merve Arduç

29.11.2021 tarihinde 4 yaşındaki oğlumuzda göz kayması fark etmemiz nedenli hastanenin Başhekimi Prof.Adnan Çinal isimli doktora başvuru yapmış olup kendisi kayma ve astigmat teşhisi ile oğlumuza dereceli gözlük yazmıştır. 6 aydır düzelme olmadığı için 12.04.2022 tarihinde Ankara Gazi Tıp Fakültesi hastanesine başvurduğumuzda maalesef oğlumuza yanlış gözlük derecesi yazıldığını yanlış ve eksik tedaviden dolayıda şaşılık sorunu gözlük ile düzelebilecek bir boyutta iken malesef düzelmediğini aksine derecenn de ilerlediğini yanlış gözlük derecesi kullanmaktan kaynaklı ekstra sorunlara neden olduğunu öğrendik.Hipermetrop olan göze miyop gözlük yazmıştır kendisi. Yavrumuz için en iyi teşhiş ve tedavi uygulanması için başhekim ve prof. Olması kaynaklı normal muayene ücretininde üstünde ödeme yaptığımız doktorun yanlış teşhis ve tedavi uygulamasına inanmak istemem kaynaklı optik ile de iletişime geçtiğimde maalesef gerçekten doktorun reçetesinde miyop derece yazdığını öğrendim. Ne acıdır ki bunu yapan bir doktor, prof.,başhekim..

2022:04:12 20:48:35
Mine Gökkaya

Mine Gökkaya

Kolonoskopi ve Gastroskopi için gittim Ali Cesur sorularımıza cevap vermedi hiç özel hastane gibi değil hijyen yok yataklar bakımsız Gastroskopiden sonra testim pozitif çıktı. Hijyen sıfır memnun kalmadım tavsiye etmiyorum. En iyi yaptıkları iş para almak

2022:02:16 16:25:54

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı