Prof. Dr. Yunus Güzel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Aksaray Prof. Dr. Yunus Güzel

Prof. Dr. Yunus Güzel, Aksaray şehrinde bulunan bir tıp merkezidir. 1995 yılında kurulan merkez, uzman doktor kadrosuyla birçok farklı branşta hizmet vermektedir. Hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı ilke edinmiş olan merkez, modern tıbbın en son teknolojilerini kullanmaktadır.

Tarihçe

Prof. Dr. Yunus Güzel Tıp Merkezi, 1995 yılında Dr. Yunus Güzel tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana, hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan merkez, sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir.

Fiyat Politikası

Merkezimiz, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Fiyatlandırma politikamız şeffaf olup, hastalarımıza en uygun tedavi seçeneklerini sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli doktor kadrosu
  • Modern tıbbın en son teknolojileri
  • Çeşitli branşlarda hizmet verme imkanı
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Prof. Dr. Yunus Güzel Tıp Merkezi, hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunan bir kuruluştur. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbın en son teknolojileriyle donatılmış olan merkezimiz, hastalarının sağlığına değer vermektedir. Siz de sağlığınızı emanet edebileceğiniz güvenilir bir adres arıyorsanız, Prof. Dr. Yunus Güzel Tıp Merkezi'ni tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Prof. Dr. Yunus Güzel Yorumlar - 1

user103754

Aksaray Prof. Dr. Yunus Güzel Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisi hastalarına karşı son derece sabırlı ve anlayışlı davranıyor. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktor.

16 Mart 2024
Alper Deniz

Alper Deniz

Hocam işinin ehli ve alanında iyidir. Fazlasıyla hastasını bilgilendirir ve sabırla dinler. Çoğu hekimde olmayan iyi iletişim becerisiyle memnun eder. Kesinlikle tavsiye ederim..

2024:01:05 14:23:56
Rabia Vural

Rabia Vural

Gerçekten harika anlayışlı bir doktor. Tüm korkularımı kaygilarimi geçirdi . Titizlikle dinleyip tedavi yöntemini tek tek anlatıyor . İşini böyle severek yapan tüm doktorlarımızdan Allah razı olsun

2023:08:25 19:00:44
Emrah Şahin

Emrah Şahin

Yakın zamanda sol diz menüsküs ameliyatı oldum hocama. Eline emeğine sağlık.

2024:01:19 06:37:43
Mevlüt

Mevlüt

Her yönüyle mükemmel bir doktor. Oğlumuzun kırık koluna şefkatli yaklaşımı ve bizi detaylı bilgilendirmesi ile gönlümüzü kazandı.

2023:09:06 13:04:52
Tugay Alper

Tugay Alper

İki yıl önce birbuçuk yasında çocuğumun kemik çıkması tedavisi yapmıstı diger doktorlar Kırık diye alçıya almıslar dı gecmeyince yunus beye gittik kapıdan girer girmez cocugun alçını çıkarın getirin dedi ve getirdiğmizde bi dokunmasıyla çocugum iyileşti o an yunus beyi mucize doktor koydum ismini ve bügün ayaklarıma aniden agrı girdi yürüyemiyordum 2 gündür yunus beyin (mucize doktor) tedavisi ile 2 saat sonra ayaklandım hiç bir agrı kalmadı Allah razı olsun yunus beyden benim icin şuan Aksarayda tek ortopedi doktoru

2023:01:02 14:31:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:30
  • Salı 08:00–17:30
  • Çarşamba 08:00–17:30
  • Perşembe 08:00–17:30
  • Cuma 08:00–17:30
  • Cumartesi 08:00–17:30
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı