Op. Dr. Ersin Özeren

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

Op. Dr. Ersin Özeren - Aksaray

Op. Dr. Ersin Özeren, Aksaray şehrinde hizmet veren bir plastik cerrahidir. Estetik ve rekonstrüktif cerrahi alanlarında uzmanlaşmış olan Op. Dr. Ersin Özeren, geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Ersin Özeren, uzun yıllardır plastik cerrahi alanında çalışmaktadır ve birçok başarılı operasyona imza atmıştır. Aksaray'da kendi kliniğini açarak daha geniş bir kitleye hizmet vermeye başlamıştır.

Fiyat Politikası

  • Op. Dr. Ersin Özeren, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır.
  • Fiyatlandırma, yapılan operasyonun türüne ve gereksinimlerine göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir ekip tarafından hizmet verilmesi
  • Modern teknoloji ve ekipmanların kullanılması
  • Bireysel ve kişiye özel tedavi planları oluşturulması
Op. Dr. Ersin Özeren'i tercih etmeniz durumunda, uzman bir ekiple çalışmanın ve kişiye özel çözümler almanın keyfini çıkaracaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Op. Dr. Ersin Özeren Yorumlar - 1

user103752

Aksaray Op. Dr. Ersin Özeren Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Kendisine gittiğimde ilgili ve güler yüzlü bir şekilde karşılandım. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Tedavimden çok memnun kaldım ve sonuçları da oldukça başarılıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

16 Mart 2024
ferudun yıldız

ferudun yıldız

Gerçekten alanında uzman doktor.Hastamizi riskli olmasına rağmen Ankara ,konya ,kayseri,İstanbul vs.gitmek yerine ve oralarda ki Dr. Docent,Profosör hepsi ile görüşmeme rağmen hastamı Ersin hocama boyun fitigi icin ameliyat ettirme kararı aldım. Hastamda gayet başarılı ameliyat geçirdi. İlgi ve tecrübesinden dolayı çok teşekkür ederim. Aksaray gibi bir Şehire yakışan yetenekli bir Dr.ogr.Ersin ÖZEREN hocama teşekkürlerimi sunarım.

2021:12:01 20:31:46
Engin Solak

Engin Solak

Sakın gitmeyin sabırsız iseniz kavga kan çıkar doktorla😡Bugün bakanlığada şahsen şikayette bulundum hastaneyede ilettim böyle insanın yüzüne bakmayan bi doktor muattap almayan saygısız ve seni dinlemeyen sırf kavgaya teşvik edercesine sertçe şikayetin nedir onu anlat diye kestirip atan.ve diğer doktorlar beni ilgilendirmez diye rahatsızlığınızı iplemeyen ve sorası geçmiş olsun ozaman diye odasından gönderen insanlıkla alakası olmayan benim vergimle maaş alıp o koltukta oturan bi saygısız insan gitmeyin...😡😡

2021:09:30 10:15:36
Aslanoglu TR

Aslanoglu TR

İLGİSİZ, ALAKASIZ BİR DOKTOR HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM.AYRICA KIRICI KONUSUYOR LÜTFEN YORUMUMU DİKKATE ALIN.BU DOKTORDAN SAKIN RANDEVU ALMAYIN!

2021:09:07 13:41:28
umut arıkan

umut arıkan

Ersin Hoca beyin ameliyatlarında aksaray için büyük şans inşallah daha iyi yerlere gelir

2022:01:15 17:15:53

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı