Aksaray Nöroloji Doktoru – Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Aksaray Nöroloji Doktoru - Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay

Aksaray Nöroloji Doktoru - Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay, Aksaray şehrinde nöroloji alanında hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay, uzmanlık alanı olan nöroloji konusunda deneyimli ve alanında uzman bir doktordur.

Tarihçe

Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay, uzun yıllardır nöroloji alanında çalışmaktadır ve Aksaray'da birçok hastaya hizmet vermiştir. Hastalarıyla kurduğu güvenilir ilişkiler ve başarılı tedavileri ile tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay, hastalarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyat politikası izlemektedir. Hastaların bütçelerini zorlamadan tedavi olmalarını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir nöroloji doktoru
  • Güvenilir ve hasta odaklı hizmet anlayışı
  • Modern tıbbi ekipmanlarla donatılmış kliniği
Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay'ı tercih etmeniz için en önemli neden, hastalarına sağladığı güvenilir ve etkili tedavilerdir. Alanında uzman bir doktor olan Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay, hastalarının sağlığına önem vererek tedavi sürecinde destek olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray Nöroloji Doktoru – Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay Yorumlar - 1

user103744

Uzm. Dr. Ülfet Zehra Erbay'a başvurduğumda çok ilgili ve bilgili bir doktor olduğunu gördüm. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi. Kendisine güvendiğim için rahat bir şekilde tedavimi sürdürdüm. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mart 2024
Cemile Arslan

Cemile Arslan

Zehra hocama migren ağrılarım için tavsiye üzerine gitmiştim .ilgisi alakası kliniğnin hijyenine kadar herseyinden memnun kaldım migren için migren botoxu ve sinir blokajı yaptı . Her gün gelen ataklarım kayboldu . O kadar rahatladımki herkese tavsiye ediyorum. Kendisine ve ekibine cok tesekkür ediyorum. Kayserinin en iyi nöroloji doktoru olduğuna kanaat getirdim.

2022:03:26 11:37:25
İsmail Sarıtaş

İsmail Sarıtaş

Zehra hocama çok şiddetli baş ve boyun agrıları ile başvurdum kendisi bana baş agrısı için migren botoxu yaptı boyun agrısı için nöral terapi yaptı Ayrıca kliniği çok kapsamlı olduğu için vücudumu detox yaptırmak için glutatyon ve alfa lipoik asit serumları verdi agrılarım geçti daha iyi hissediyorum. Tam bir wellness kliniği ayrıca bana göre Kayseri’nin en iyi nöroloji doktoru kendisi tedavi sürecim için kendisine çok teşekkür ediyorum

2022:02:04 10:52:17
Merve Abeş

Merve Abeş

Zehra hocam kayseri’deki en iyi nöroloji uzmanı olduğunu bana kanıtladı. Diş sıkma nedeni ile botoxumu yaptı. Hem baş ağrışarım hemde çene ağrılarım yok oldu. Kendisine teşekkür ediyorum başarılarının devamını diliyorum!

2022:02:21 10:05:07
Özlem Altıntop

Özlem Altıntop

Zehra hocama bas agrisina artik katlanamadigim icin gittim kendisi bana migren botoxu yapti boyun agrilarim icinde nöral terapi uyguladi . O kadar rahstladimki anlatamam. Bana gore kayserinin en iyi noroloji uzmani o . Bas agriniz varda dogru adres kesinlikle kendisine gitmelisiniz. Sifa oldugu icin tesekkur ediyorum.

2022:02:02 13:24:05
Ezgi Prenses

Ezgi Prenses

Zehra hanıma migren agrılarım için gitmiştim uzun suredır dayanılmaz agrılarım vardı uykularım bozulmuştu. Migren botoksu önerdi. Agrısız ve acısız bir işlem oldu. Baş agrılarım 10 dakıkalık bir işlemle yok oldu. Bana göre kendisi kayserinin en iyi nöroloji uzmanı

2021:11:06 10:08:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–18:00
  • Salı 10:00–18:00
  • Çarşamba 10:00–18:00
  • Perşembe 10:00–18:00
  • Cuma 10:00–18:00
  • Cumartesi 10:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı