Diş Hekimi Sümeyra GÖKTAŞ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Aksaray Diş Hekimi Sümeyra GÖKTAŞ

Diş Hekimi Sümeyra GÖKTAŞ, Aksaray şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir diş hekimliği kliniğidir.

Tarihçe

Diş Hekimi Sümeyra GÖKTAŞ kliniği, 2005 yılında Dr. Sümeyra GÖKTAŞ tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hastaya kaliteli ve güvenilir diş tedavisi sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Diş Hekimi Sümeyra GÖKTAŞ kliniği, her hastanın bütçesine uygun fiyatlar sunmaktadır. Tedavi planları, hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine göre özenle oluşturulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik klinik ortamı
  • Gelişmiş dijital teknolojilerin kullanımı
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Diş Hekimi Sümeyra GÖKTAŞ kliniği, uzman kadrosu ve modern teknolojisi ile diş tedavilerinizde size en iyi hizmeti sunmaktadır. Hasta memnuniyetini ön planda tutan yaklaşımıyla, güvenilir ve kaliteli bir diş tedavisi deneyimi yaşamanızı sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Diş Hekimi Sümeyra GÖKTAŞ Yorumlar - 1

user103431

Aksaray Diş Hekimi Sümeyra GÖKTAŞ oldukça ilgili ve profesyonel bir diş hekimi. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mart 2024
Bekir Akca

Bekir Akca

Eşim için gittik.kanal tedavisi ve kaplama yaptırdık .Sakin ve makul bir dişçi.Biz memnun kaldık.Tavsiye ederiz.Saygılar

2023:11:10 06:03:02
Pisi kedi

Pisi kedi

Diş hekiminde aradığım bütün özellikler mevcut. Gerek ortamın hijyenik olması gerekse personelin hastaya yaklaşımı çok güzel. Doktorumun çocuklara yaklaşımı ve elinin hafifliği ise en güzeli

2023:06:27 06:12:22
Gulsemın

Gulsemın

Aksaray'da tanınan başka bır diş hekımı dişimdeki kanal tedavısıni yenılemeye üşenip çekelim dedi(diş kendısının olmadıgı ıcın umrunda degildi tabi) Sümeyra Hanım sag olsun çekelım denılen dişimi kurtardı. İşini itinayla tertemiz yapan bir hekim.Diğer yorumlara katılıyorum bence de eli hafif. Ayrıca personelıne de teşekkür ederim çok ilgili ve güleryüzlü.Cumartesi çalışıyor olması da güzel.Aksaray'da diş hekimi arayışında olanlara tavsiyemdir.

2022:12:27 07:37:23
Tuğba YILMAZ

Tuğba YILMAZ

Diş hekimine gitmekten büyük korkusu olan ben bu gün başvurdum, inanılmaz bir el hafifliği ve ağrısız işlem sayesinde korkumu yendim. Çok profesyonel bir diş hekimi. Artık diş hekimim belli.

2022:11:19 18:20:34
Turhan Harmankaya

Turhan Harmankaya

Diş Hekimlerine olan genel önyargımı yıkmama sebep olduğunuz için teşekkür ederim. Kesinlikle işinin ehli ve ilgili. Gidecek olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Her şey için teşekkürler

2023:04:02 19:34:19

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:30
  • Salı 08:30–18:30
  • Çarşamba 08:30–18:30
  • Perşembe 08:30–18:30
  • Cuma 08:30–18:30
  • Cumartesi 08:30–18:30
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı