Çayan Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 27 Yorum Ekle

Çayan Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Aksaray

Çayan Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Aksaray şehrinde hizmet veren modern ve teknolojik donanıma sahip bir diş polikliniğidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Çayan Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2000 yılında Dr. Ahmet Çayan tarafından kurulmuştur. O günden bu yana sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren poliklinik, binlerce hastaya hizmet vermiştir.

Fiyat Politikası

Çayan Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Tedavi planları ve fiyatlandırmaları, hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun olarak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve steril ortam
  • Teknolojik donanıma sahip ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Çayan Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman kadrosu, modern ekipmanları ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir diş polikliniğidir. Siz de sağlıklı ve güzel bir gülüşe sahip olmak istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Çayan Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user103410

Çayan Akademi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Diş Hekimi ile çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde bana gerekli olan tüm bilgileri detaylı bir şekilde açıkladı ve her adımda beni rahatlattı. İşinde uzman ve güler yüzlü bir diş hekimi olduğunu gördüm. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

16 Mart 2024
Ramazan Serin

Ramazan Serin

Bu gün diş muayenesi oldum. Ben dolgu ile tedavi olacağımı düşünürken diş filminde düşündüğüm gibi olmadığı ortaya çıktı. Teşhis ve akabinde çekim yapan doktorum ŞUHEDA Hanıma çok teşekkür ediyorum. Diğer doktorlarımız da iyidir tabi ama Şüheda hocamın elinin hafifliği işine gösterdiği özen mükemmel. Dişi çektikten sonra teşhisi kanıtlar nitelikte diş üzerinde göstermesi beni çok memnun etti. İyiki bu kliniğe gelmişim.

2023:11:28 06:57:37
Ela Yaz

Ela Yaz

Teşekkür etmekten ve Allah razı olsun demekten başka ne yazabilirim bilemiyorum. Timuçin hoca,yirmilik gömülü diş ameliyatımı gerçekleştirdi.Ameliyat öncesinde gerekli bütün bilgileri büyük bir özveriyle ve sabırla anlattı ki ufacık bir endişeye bile kapılmadım.Kısacası;ameliyat esnasında,öncesinde ve sonrasında aldığım en güzel sağlık hizmetiydi..Timuçin hoca ve Çayan akademiye sonsuz teşekkürler....

2023:11:23 10:28:40
gulmsll

gulmsll

Aksaray’a ilk atandığım hafta 20lik diş için muayeneye gitmiştim 20lik dişim çok sağlamdı öndeki diş çürümüştü çürük dişi çekip yerine 20lik dişimi yerleştirmişti.. Allah razı olsun o kadar iyi bir doktor ki aradan 10 sene geçti bana yaptığı işlemi hiç bir doktor anlamadı işinde o kadar iyi bir doktor ki şuan yurtdışındayım ama bu sene mutlaka uğrayacağım kendisine sizin gibi iyi insanlar çoğalsın inşallah Timuçin hocam muayene ücretini dahi maaş haftanda getirebilirsin dediğiniz kişiyim Allah sizden razı olsun

2023:12:09 17:12:41
Çiğdem Çiğdem

Çiğdem Çiğdem

Önceki deneyimlerimden dolayı diş doktoru konusunda çok korkularım vardı. Timuçin Bey çok iyi bir insan. Çözüm odaklı. Sağlığınızı düşündüğünü anlayabiliyorsunuz. 20’lik dişimi çok hızlı ve ağrısız bir şekilde çekti. Klinik çok temiz. Çalışanlar güleryüzlü. Teşekkür ediyorum hepsine.

2023:02:03 12:19:23
İlayda Altan

İlayda Altan

Çayan Akademi deki tüm hekimler çok ilgili ve işlerinde uzman.Dolgu yaptırdım. Çok memnun kaldım. Temizlik ve hijyen üst safhada. Her konuda yardımcı oluyorlar. Para ikinci planda kalıyor. Amaçları sadece insan sağlığı. Daha önce gittiğim hiç bir diş hekiminde böyle ilgi görmedim.

2023:01:02 19:04:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–17:00
  • Salı 09:00–17:00
  • Çarşamba 09:00–17:00
  • Perşembe 09:00–17:00
  • Cuma 09:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–16:00
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı