Gürses Dental Aksaray Diş Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Gürses Dental Aksaray Diş Hastanesi

Gürses Dental Aksaray Diş Hastanesi, Aksaray şehrinde hizmet veren köklü bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın deneyimi ile hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Gürses Dental Aksaray Diş Hastanesi, 2000 yılında Dr. Ahmet Gürses tarafından kurulmuştur. O günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve yeniliklere açık bir anlayışla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Gürses Dental Aksaray Diş Hastanesi, her bütçeye uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Tedavi planları, hastanın ihtiyaçlarına ve bütçesine göre özenle oluşturulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Gürses Dental Aksaray Diş Hastanesi, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur. Diş sağlığınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir adres olan Gürses Dental, her zaman hastalarının yanında olmaya devam edecektir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Gürses Dental Aksaray Diş Hastanesi Yorumlar - 1

user103353

Aksaray Gürses Dental Aksaray Diş Hastanesi Diş Hekimi oldukça profesyonel ve ilgili bir hekimdir. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve rahatlattı. Hastanenin temizliği ve düzeni de oldukça memnun ediciydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

16 Mart 2024
Hatice Kübra Özdemir

Hatice Kübra Özdemir

Rast gele geldim girdim ve ilgi alaka muhteşem. Sırf Aksaray da şöyle çok iyi bir dişçi bulsam da gitsem diyerek arayanlardan biriydim ve iyiki gelmişim diyorum Yasin Zengin hocam ellerinize, yüce gönüllülüğünüze ve emeğinize sağlık. Bütün çalışanlarımıza teşekkür ederim 🙏 ☺️

2023:12:25 15:32:08
Tugce Yilbas

Tugce Yilbas

Geçmeyen diş ağrımı dindiren, estetik dolguları ve el yeteneği son derece iyi olan, her an ulaşabildiğim, benim ve ailemin gönül rahatlığıyla tercih ettiği Diş hekimi Yasin Zengin ve ekibine çok teşekkür ederiz. Son derece temiz ve şık olan bu kliniğinizde her daim başarılı olmanızı diliyorum. Tüm çevreme sizi tavsiye ediyorum.

2023:10:19 07:20:53
Eren

Eren

Gürses Dental Aksaray’ımıza hayırlı uğurlu olsun. Eminimki hocalarım topluma faydalı olarak çok başarılı işler yapacaklar. Bir kamu hizmeti vermenin bilinciyle, milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz.Saygılarımızla…

2023:10:09 05:58:46
Erol Saman

Erol Saman

Hocam yasin beye çok teşekkür ediyorum çünkü diş taşı temiz liği yaptır dim gayetmemnun kaldım ve alt diş kaplaması ni da yaptıracağım personel güler yüzlü ve samimi temizlik son derece mükemmel herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim başarılarının devamını diliyorum..

2024:01:16 16:29:35
nagehan kımık

nagehan kımık

Hem ortodonti tedavisi hem kanal dolgu tedavisi yaptırdım. Çok memnunum sürecin henüz başındayım. Şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım. Doktorları çok özenli ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim

2024:01:16 17:13:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:00
  • Salı 09:00–23:00
  • Çarşamba 09:00–23:00
  • Perşembe 09:00–23:00
  • Cuma 09:00–23:00
  • Cumartesi 09:00–23:00
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı