Aksaray mersa market

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Aksaray Aksaray Mersa Market

Aksaray Mersa Market, Aksaray şehrinde hizmet veren bir markettir. 1990 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Aksaray Mersa Market, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyimle, müşterilerine en iyi alışveriş deneyimini sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Aksaray Mersa Market, uygun fiyat politikasıyla dikkat çekmektedir. Müşterilerine kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak bütçe dostu alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve taze ürünler
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet
Aksaray Mersa Market'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunması, geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önem işletmeyi tercih edilebilir kılmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez Aksaray mersa market Yorumlar - 1

user103090

Aksaray Aksaray mersa market Bakkal oldukça temiz ve düzenli bir market. Ürün çeşitliliği de oldukça fazla ve taze ürünler bulmak mümkün. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tercih edilebilecek bir market.

16 Mart 2024
Buğra Yasav

Buğra Yasav

Market çok iyi ve genel alışveriş için olması gereken her şey var, aynı zamanda mahalle için 7/24 açık kalması da büyük avantaj. 10/10 bir işletme.

2023:10:28 14:11:25
Melisa Çoban

Melisa Çoban

Market temizliği çok iyiydi 7/24 açık olmasıda büyük bir avantaj devamı gelir umarım

2023:10:28 13:58:32
Mert Çoban

Mert Çoban

Çok temiz düzenli ve güler yüzlü çalışanları olan bir işletme ve müşteriyle ilgilenme de çok iyi

2023:10:28 13:53:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı