Otorapor Aksaray Oto Ekspertiz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Aksaray Oto Ekspertiz

Otorapor Aksaray Oto Ekspertiz, Aksaray şehrinde bulunan güvenilir bir oto ekspertiz merkezidir. Müşterilerine araçlarının detaylı bir şekilde incelenmesi ve raporlanması hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Otorapor Aksaray Oto Ekspertiz, 2010 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve uzman kadrosuyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Ekspertiz hizmeti için uygun fiyatlar sunulmaktadır.
  • Detaylı raporlama ve araç kontrolü için ek ücret talep edilmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekspertiz uzmanlarıyla hizmet verilmesi.
  • Kapsamlı araç kontrolü ve detaylı raporlama yapılması.
  • Hızlı ve güvenilir hizmet sunulması.
Otorapor Aksaray Oto Ekspertiz'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, uygun fiyat politikası ve detaylı hizmet anlayışıyla aracınızı güvenle emanet edebileceğiniz bir oto ekspertiz merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Otorapor Aksaray Oto Ekspertiz Yorumlar - 1

user102340

Aksaray Otorapor ve Aksaray Oto Ekspertiz gerçekten güvenilir ve kaliteli hizmet veriyor. Araçlarımı buraya getirip detaylı bir şekilde incelettikten sonra gönül rahatlığıyla kullanabiliyorum. Ayrıca oto tamir konusunda da ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Çalışanlar da son derece ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Mart 2024
A

A

öncelikle bayi sahibi ahmet bey ve ortagı özcan beye sonrasında kaporta boya ustası osman ustaya ve mekanik ustası emrullah ustaya şükranlarımı bildirmek isterim temizlik titiz işçilik olarak çok iyiler iyiki size gelmişim verdiğiniz hizmetten çok menmun kaldım dürüstlükten ödün vermeyen insanları herzaman ayakta alkışlamak gerekir herşey için teşekkürler 😊

2023:09:08 09:40:33
Eda Ozturk

Eda Ozturk

Öncelikle özcan doğan ahmet kılıç beyfendiye ilgilerinde dolayı çok teşekkür ederim iş ortamları çok temiz ve hijenik çalışanları emrullah ve osman onlarda ilgilerinde dolayı teşekkür ediyorum gitmenizi tavsiye ederim…☺️

2023:11:04 16:01:31
FRANK MARTİN

FRANK MARTİN

O kadar kötü ki anlatmaya bile değmez sakın ola yanlışlıkla bile gelmeyiniz ne müşteri ilişkileri var nede arabaya bakmaya doğru düzgün elemanları var hepsi Allah'a emanet gidiyor herşeyleri olumsuz aman biz üstümüze sorumluluk almayalım diye her gelen insanın arabasını kötü göstererek iş yapıyorlar bu kadar kolay olmaması lazım sakın ola Aksaray oto rapora ve pilot garage gelmeyin ugramayin yoksa aracınız bozuk çıkar

2023:08:21 14:29:24
Süleyman Akpınar

Süleyman Akpınar

Merhaba.17 temmuz 2023 te da il dışından gelecek arkadaş için expere gittim. İşlemli olan yere kesme dedi. Düzeltme olan kapıya ise değişme dedi ve ticaret kaldı. Başka experlere gittim. Yanlış yaptığını söylediler .Ama sonucu düzeltmedi. İçinden çıkamayınca kesme demek bu kadar kolay olmamalı. Tavsiye etmiyorum.

2023:07:21 11:39:17
Rızaa Ünal

Rızaa Ünal

Kesinlikle gitmeyin 2 sök-tak parcayi bulamadilar ve otorapor genel merkeze ulaşamiyorum berbat bi firma ve subesi marşbiyerin değişik olduğunuda bulamadilar fitili sökup bakmaktan acizler bisey olursa zararinizi firma karsilar diye guven veriyolar lakin firmaya 5 mesaj attim sikayet ettim hala 1 kere bile geri dönuş olmadi ustaliklarida berbat direkteki boyayida soylemediler. Pilaka 34yn9196NOT: EN AZINDAN OTOÜMARAN, OTOPİLOT, VEYA TARCANLAR GIBI KURUMSAL FIRMALARDA MUHATTAM BULURSUNUZ ZARARINIZI KARŞILARLARHAKKIMDA HARAM OLSUN

2023:06:08 18:11:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi 09:00–18:30
  • Pazar 09:00–18:30

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı