Rahman oto özel mercedes audi volkswagen porsch bmw servisi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 55 Yorum Ekle

Aksaray Rahman Oto Özel Servisi

Rahman Oto Özel Servisi, Aksaray şehrinde bulunan özel bir servis merkezidir. Mercedes, Audi, Volkswagen, Porsche ve BMW marka araçlar için bakım, onarım ve yedek parça hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Rahman Oto Özel Servisi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Net fiyatlandırma
  • İşçilik ve yedek parça garantisi

Önemli Özellikler

  • Marka uzmanlığı
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güvenilir servis
  • Orjinal yedek parça kullanımı
Rahman Oto Özel Servisi, marka uzmanlığı ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan servisimiz, araçlarınızın bakım ve onarımlarını güvenle yapmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Rahman oto özel mercedes audi volkswagen porsch bmw servisi Yorumlar - 1

user102269

Aksaray Rahman oto özel servisi gerçekten kaliteli hizmet veriyor. Araçlarımı birkaç kez buraya götürdüm ve her seferinde sorunsuz bir şekilde tamir edildi. Uzman kadrosu ve güler yüzlü personeliyle güven veriyorlar. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Mart 2024
Ramazan

Ramazan

Gayet güzel iyi hizmet ve güler yüzlüHizmetleri mükemmel

2023:12:08 13:15:30
Aksaraylı 68

Aksaraylı 68

Kesinlikle adımınızı atmayın özellikle gurbetçi arkadaşlar Burada çalışan insanlara güvenip aracınızı bırakmayın biz aracımızdaki bi problemden dolayı arabayı bıraktık arabanın bi parçasını değiştirdiklerini söyleyerek ücretlerini aldılar fakat araba aynı sorunu tekrarladı başka bi yere gösterdiğimizde değiştirdik dedikleri parçayı değiştirmediklerini öğrendik yani yalancılar …3 kere gitti geldi araba ya arabayı düzeltin yada yok yere aldığınız parayı ödeyin deyince arabayı yapıp verdiler gitmeden önce iyi düşünün ….

2023:04:11 21:57:19
Yunus Emre

Yunus Emre

Arkadaslar kesinlikle aracinizi bu tamirhaneye götürmeyin ve birakmayin tam bir dolandirici üçkagitci bir işletme.Ben gurbetciyim yazin aracimi tamir icin biraktim ve teslim aldigimda arabamin yeni lambalarini söküp yerine eski püskü lamba taktilar bizim farkettigimiz bunlar bilmedigimiz neler bilemiyoruz.Her türlü şey beklenir böyle insanlardan.Dikkat edin sakin ugramayin.

2022:12:18 16:36:03
FIRTINA FIRTINA

FIRTINA FIRTINA

Gideceğiniz en kaliteli ve uygun servis ...

2022:08:03 10:51:15
Boyut Çelik Kapı

Boyut Çelik Kapı

Arabamda titreme vardı motordan kaynaklı ankara ve İzmir deki fort bayileri sebebi bulamadı.Rahman otoya tesadüfen gittim Mehmet bey 3 saatte hallettiçok teşekkür ederim. Fiyat ta çok makul idi.

2021:09:02 17:11:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı