AKSARAY RENT ACAR MAVİ FİLO

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

AKSARAY RENT ACAR MAVİ FİLO

AKSARAY RENT ACAR MAVİ FİLO, Aksaray şehrinde faaliyet gösteren bir araç kiralama şirketidir. Şirket, geniş araç filosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla dikkat çekmektedir.

Tarihçe

AKSARAY RENT ACAR MAVİ FİLO, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışını benimseyen firma, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmuştur.

Fiyat Politikası

Şirketimiz, uygun fiyatlarla kaliteli araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık kiralama seçenekleri ile müşterilerimize esnek fiyat politikaları sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24/7 müşteri desteği
  • Uygun fiyatlar
  • Kasko ve sigorta hizmetleri
AKSARAY RENT ACAR MAVİ FİLO, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile tercih edilmesi gereken bir araç kiralama firmasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan şirketimiz, her zaman güvenilir ve konforlu bir araç kiralama deneyimi sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Aksaray Merkez AKSARAY RENT ACAR MAVİ FİLO Yorumlar - 1

user101809

Aksaray Rent A Car Mavi Filo ile araç kiralama deneyimim harikaydı. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ise son derece ilgili ve yardımseverdi. Kiralama işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşti. Kesinlikle tavsiye ederim.

15 Mart 2024
Kaan Yılmaz

Kaan Yılmaz

7/24 hizmet veriyolar akşam sabah demeden her yere koşuyorlar ben hayatımda ilk defa böyle bir esnaflık ve insanlık göüyorun kısaca her konuda güvene bilirsiniz MAVİ FİLO RENT A CAR

2022:08:26 17:48:37
Işılay AKSÖZ

Işılay AKSÖZ

Uygun fiyat, konfor ve almış olduğum güzel hizmetten gayet memnunum, havaalanına kadar arabayı müşterilerine ulaştıran ve her zaman ilgili davranan Kutay Bey'e çok teşekkürlerimi sunarım. Güvenle araç kiralayabileceğiniz bir adres

2021:07:01 19:29:38
erdal GÖKGÖZ

erdal GÖKGÖZ

Kiralamada öncü kuruluş mavi filo ve sahibi kutay bey teşşekürler herşey için araçlarınız modelli ve hijyenik tebrik ediyorum tekrar sizi tercih edeceğimden emin olabilirsiniz👏

2021:07:01 11:32:20
Duran Çeliktaş

Duran Çeliktaş

Saygımı bozmaya çağım ama çalışanınız 5 para etmez müşteri ile ilgılenmıceksenız 24 saat açık yazmayacaksınız ve küfür etmeceksınız acıkcası kımseye önermem 5 yıldız verenlere de saygım var olabılır memnun kalmıslardır lakın ben burak araçtan calısan konuşmasından memnun kalmadım dıyeceklerım bukadar ıyı günler

2022:02:28 23:01:47
Mustafa Dikmen

Mustafa Dikmen

Aksaray ın en kaliteli, en güvenilir, en iyi şekilde hizmet veren mavi filo rent a car ı herkese öneririm. Kaliteli araçlarıyla ve saygılı güler yüzlü bir şekilde karşılıyorlar. Aksaray'da güvenli ve sorunsuz bir şekilde araç kiralamak istiyorsanız kesinlikle öneririm. İşini en kaliteli şekilde yapan Mavi Filo Rent a Car a teşekkür ederim.

2021:07:01 22:16:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı