Kuveyt Türk Somuncubaba Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 36 Yorum Ekle

Kuveyt Türk Somuncubaba Şubesi Aksaray

Kuveyt Türk Somuncubaba Şubesi, Aksaray şehrinde faaliyet gösteren bir banka şubesidir. Müşterilerine çeşitli bankacılık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Kuveyt Türk Somuncubaba Şubesi, Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın bir şubesi olarak Aksaray'da hizmet vermeye başlamıştır. Banka, Türkiye'de faaliyet gösteren katılım bankaları arasında önemli bir konuma sahiptir.

Fiyat Politikası

Kuveyt Türk Somuncubaba Şubesi, müşterilerine rekabetçi faiz oranları ve uygun bankacılık ücretleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli katılım bankacılığı ürünleri ve hizmetleri
  • Profesyonel ve deneyimli bankacılık personeli
  • Kolay ve hızlı işlem imkanları
Kuveyt Türk Somuncubaba Şubesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Profesyonel hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Kuveyt Türk Somuncubaba Şubesi Yorumlar - 1

user100875

Aksaray Kuveyt Türk Somuncubaba Şubesi oldukça ilgili ve hızlı hizmet veren bir banka şubesi. Çalışanlarının yardımsever ve profesyonel yaklaşımı sayesinde işlemlerim hızlı bir şekilde gerçekleşiyor. Şubede her zaman temiz ve düzenli bir ortam bulunuyor. Ancak bazen yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir banka şubesi. Puan : 4

14 Mart 2024
Mustafa Dağ

Mustafa Dağ

Mevlüt Tekcan müşterilere çifte standart uyguluyor telefonla bir müşterinin işini çözerken diğer karşısında masada oturan müşterinin işini zora sokuyor çok lakayit bir insan .

2024:01:22 14:32:14
Ayyıldız Team

Ayyıldız Team

faizsiz bankacılık adı altında, faizli bankalardan daha çok insanları kandıran bir banka, şubede kendini beğenmiş hatice adında insanlıktan nasibini almamış o şahsı nasıl orda çalıştırıyorlar anlamış değilim, kendi şube müşterisi olmayan insanlara elinden geldiği kadar gıcık davranıp bir daha gelmesini istemeyen psikolojik rahatsız bu kadını Allah rızası için görevden alın.

2023:12:29 06:42:52
Hasan DEMİR

Hasan DEMİR

KuveytTürk Somuncubaba şubesinde hesap açalı 2 yıla yakın oldu. Toplamda 3-4 defa şubeye gittim , hiçbir işimi düzgünce yapamadılar. Müşteriyi dinlemiyorlar , kafalarına göre iş yapıyorlar. Bireyseldeki ve gişedeki çalışanlar müşteriyi bilgilendirme zahmetine girmiyorlar. Söyledikleri tutarsız. Çalışanlar ve banka güven vermiyor. İş bankası hesabımdan KuveytTürk hesabıma döviz havalesi yaptım , havale masraflarını iş bankasında ödedim , KuveytTürk gelen paradan masraf kesti. Bankanın sistemi çok eski ve yavaş bir sistem , hesap açtığıma pişman oldum. İşlerimi ayarlayıp kapatmayı düşünüyorum. Kıssadan hisse KuveytTürk pişmanlıktır.

2021:11:05 14:14:54
Gurhan Kasal

Gurhan Kasal

Asiri yavaslar tek gise calisiyor .o kadar bekliyorsun ama isini bile halletmiyorlar merkez subesine yatirdigim dovizin aynisini burda almiyorlar söyleyince haberimiz yok diyorlar yarim agizla sanki baska banka en kisa zamanda banka degisecek anlasilan birde millete tafsiye ediyorduk artik imkani yok ....paranla rezillik cekiyorsun...

2022:05:23 08:42:16
Serkan Mttl

Serkan Mttl

Çok yavaş iki gişe var sıra birine gelince sanki asrın projesi yapılıyor gibi zaman geçiyor içerde üç dört kişi varken yarım saat beklemek büyük zaman kaybı.

2021:09:20 08:12:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Salı 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Çarşamba 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Perşembe 09:00–12:30, 13:30–17:00
  • Cuma 09:00–12:30, 14:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı