Akbank Atm

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 32 Yorum Ekle

Aksaray Akbank ATM

Aksaray şehrinde bulunan Akbank ATM, bankacılık hizmetlerini müşterilerine sunan bir banka şubesidir. ATM, müşterilere para çekme, para yatırma, fatura ödeme gibi temel bankacılık işlemlerini gerçekleştirme imkanı sağlar.

Tarihçe

Akbank, 1948 yılında kurulmuş olan Türkiye'nin en köklü bankalarından biridir. Aksaray şehrindeki ATM ise şehirdeki müşterilerin bankacılık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Akbank ATM'lerinden yapılan işlemler genellikle bankanın belirlediği standart ücretlendirme politikasına tabidir. Ancak, bazı durumlarda müşterilere özel kampanyalar ve indirimler sunulabilir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve güvenilir işlem yapma imkanı
  • 24 saat hizmet verme
  • Farklı banka kartlarıyla işlem yapabilme
Aksaray Akbank ATM, müşterilerine kolay ve hızlı bir şekilde bankacılık işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunar. Güvenilir ve geniş hizmet ağıyla tercih edilen bir banka şubesidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Aksaray Merkez Akbank Atm Yorumlar - 1

user100564

Aksaray Akbank ATM'si oldukça kullanışlı ve hızlı bir hizmet sunuyor. ATM'nin bulunduğu konum da oldukça merkezi ve kolay erişilebilir bir yerde. Herhangi bir sorun yaşamadan işlemlerimi hızlıca gerçekleştirebiliyorum. Ancak bazen ATM'nin para çekme veya yatırma işlemlerinde ufak tefek teknik sorunlar yaşanabiliyor. Genel olarak memnunum.

14 Mart 2024
iLYAS ÇAYIR

iLYAS ÇAYIR

ATM

2017:05:30 19:56:13
Lokman koçak

Lokman koçak

2017:02:27 09:40:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Aksaray Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı