Kızılay Ağrı şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Kızılay Ağrı Şubesi

Kızılay Ağrı Şubesi, Ağrı şehrinde faaliyet gösteren Türk Kızılayı'nın bir şubesidir. Türk Kızılayı, Türkiye'nin en büyük yardım kuruluşlarından biridir ve insanların ihtiyaç duyduğu yardımı sağlamak amacıyla kurulmuştur.

Tarihçe

Kızılay Ağrı Şubesi, 19xx yılında Ağrı'da hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana, şehirdeki ihtiyaç sahiplerine destek olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Hizmetler

  • Kan bağışı kampanyaları düzenleme
  • Gıda ve giysi yardımı dağıtımı
  • Acil yardım hizmetleri

Fiyat Politikası

Kızılay Ağrı Şubesi, hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Yardımseverlerin bağışlarıyla desteklenen şube, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz yardım sağlamaktadır.

Müşteri Hedef Kitlesi

Kızılay Ağrı Şubesi, ihtiyaç sahipleri ve yardımseverlerden oluşan geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir. Kan bağışı yapmak isteyenlerden, gıda ve giysi yardımı almak isteyenlere kadar çeşitli ihtiyaç sahiplerine destek olmaktadır.

Kızılay Ağrı Şubesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek, topluma katkıda bulunmak ve insanlık görevinizi yerine getirmek için Kızılay'ın bu şubesine destek olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Ağrı Merkez Kızılay Ağrı şubesi Yorumlar - 1

user100003

Ağrı Kızılay şubesi, insanlara yardım eli uzatan, ihtiyaç sahiplerine destek olan önemli bir kuruluştur. Çalışanları güleryüzlü ve yardımseverdir. Her zaman ihtiyaç sahiplerine yardım etmek için ellerinden geleni yaparlar. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı bir şekilde hareket eden bu şube, gerçekten takdire şayan bir iş yapıyor. Ancak bazen ihtiyaç sahiplerine ulaşmada yetersiz kalabiliyorlar. Genel olarak başarılı bir çalışma yürüten Ağrı Kızılay şubesine 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

13 Mart 2024
Sedat Oflazoglu

Sedat Oflazoglu

Deprem nedeniyle ağrı iline geldim.Burada kalacam bir süre belkide tayin isteyecem..Kızılay'a kayıt yaptırmak gerekiyor dediler.Müdür beyin yanında yaklaşık kırk dakika oturdum.Çok ilgili insancıl.Gerçi ağrılılar genelde çok iyiler.Çay içtik kaydimizi yapıp çıktık.

2023:03:13 11:40:54
Divet Bucak

Divet Bucak

İnternete hafta sonu açık yazıyor geldik kapalı . Hiç hoş değil 35 km yol geldik

2022:08:20 08:31:50
Ahmet Avci

Ahmet Avci

Idare eder ama

2022:07:16 11:06:02
ay yıldız

ay yıldız

Ağrı da harika işler yapıyorlar.

2020:05:15 03:50:46
Fatih Coşar

Fatih Coşar

😎

2022:01:04 08:23:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Ağrı Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı