1461. Sk. No:14 Garage

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Antalya Garage

Antalya şehrinde bulunan 1461. Sk. No:14 adresinde hizmet veren Antalya Garage, araç bakım ve onarım hizmetleri sunmaktadır. 20 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren işletme, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Antalya Garage, 2000 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Yılların verdiği deneyim ve tecrübe ile her geçen gün kendini geliştirmekte ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Antalya Garage, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, araç bakım ve onarım hizmetlerinde en iyi ve güvenilir seçenekleri sunmaktadır. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Akdeniz Antalya 1461. Sk. No:14 Garage Yorumlar - 1

user153855

Garage Otopark oldukça temiz ve düzenli bir otopark. Araçlarınızı güvenle bırakabileceğiniz bir yer. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

22 Nisan 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Akdeniz Antalya 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı